Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés
Egyedül a nyálas az amitől eltudok menni. De ha beteszi és csináljuk nem. Pedig több pózban is kipróbáltuk már de semmi. Bár nem is élvezem annyira a szexet. Mitől lehet ez? ( Még elojatekkal sem)
2018. aug. 19. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkor bizony meg kell cserélni a dolgokat: kezdjétek a lötyögéssel, és fejezzétek be a franciával. :)
2018. aug. 19. 21:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Érthetően. Egyébként szinte minden hogyan próbáltuk már.
2018. aug. 19. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elég érthető voltam. Viszont ha nem élvezed a szexet, akkor ajánlatos lenne felkeresni egy szexuálpszichológust.
2018. aug. 19. 21:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs lehetosegem arra.
2018. aug. 19. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Kérlek nézd meg ezt a videót, mert nagyon gáz, hogy ennyire nem vagy képben a tested működésével.

[link]

2018. aug. 19. 21:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Miért gáz ha nem szeretek magamhoz nyulkálni?
2018. aug. 19. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem az a gáz, hanem hogy nem vagy tisztában a női orgazmus tényeivel. A nők kb 80%-a nem tud szex közben elélvezni, csak csikló által.
2018. aug. 19. 21:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Én sem tudok aktus közben elélvezni, ahogy a nők kb. 2/3-a sem. A különbség köztünk csak annyi, hogy én ezzel tisztában vagyok és nem stresszelem magam miatta, előtte vagy utána megoldjuk másként, hogy nekem is legyen orgazmusom. Fiatalnak tűnsz még, ne stresszeld magad, örülj, hogy ilyen könnyen rájöttetek, hogy a nyalástól tudsz elélvezni, ne gyárts feleslegesen problémát magadnak/magatoknak.

35n

2018. aug. 19. 22:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem gyártok problémát de nyilván mind kettőnknek jobb lenne ha közben is eltudnek menni.
2018. aug. 19. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Izgasd szex közben a csiklódat.
2018. aug. 19. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!