Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti engeditek hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti engeditek hogy egy fiú a bugyitokba nyúljon úgy, hogy nem mosott előtte kezet?

Figyelt kérdés
Ha pl random jön a szex, és nyilván nem tiszta a keze. Pl vezetés után, buliban, bárhol.

2018. aug. 19. 20:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, helyzetfüggő, attól függ, mit csinált előtte. De ezt sokszor nem lehet megtudni ugye. Buliban nem, mert ki tudja előtte hány nőnek matatott vele. Meg hát alapból, buliban idegenek ne nyúlkáljanak.
2018. aug. 19. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Volt már részem olyan szituban amikor erre egyikőnk sem gondolt, neked sem fog eszedbe jutni amikor majd nem bírsz magaddal és tudod hogy elengedheted magad, van ettől nagyobb kockázat is sz életben. Normális körülmények között amikor számítasz rá, vagy tudod kontrollálni az eseményeket nyilván fel lehet készülni alaposan minden féle védekezésre, mikor tudod kontrollálni...😉
2018. aug. 20. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Jártam már úgy, hogy nem akartam semm jónak az elrontója lenni, de utólag megbántam, mert igaz, hogy nem lett semmi baj de nem hiányzik, hogy valaki a koszos kezével összefertőzze a puncim.
2018. aug. 20. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Buliban vagy vezetés után nem engedném, ha csak otthon vagyunk akkor nem kell elötte közvetlenül.
2018. aug. 21. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!