Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is 2x jobb érzés ha szájjal érnek a péniszéhez mint mondjuk kézzel vagy puncival?
Figyelt kérdés
Nemrég történt meg életem első orális élménye: a barátnőm először kielegiett ki orálisan. 3 hónapja vagyunk együtt es mindketten elsők vagyunk a másiknak. A kérdés amiért ezt írtam a következő: előtte azt hittem h a szex az valami nagyon király dolog, élveztem szerettem csinálni. Ez változott meg, miután a szájával is csinálta. Ez az eddigi érzésekre rátett még egy lapáttal. Sokkal intenzívebb érzés mint barmhogy máshogy. Nem tudom h ez mindenkinél így van e, de nálam határozottan jobb érzés mint a hagyományos szex vagy pl amikor kézzel csinálja. Ő “lepett” meg ezzel az egyik este, mikor le feküdtünk, akkor 2 perc volt az egész, mire elmentem, azóta adtam neki pár tippet h hogy szeretem, pedig aza poén h nem is tudtam h én ezt szeretem..... mindegy, sokan vannak még így ezzel, hogy legalább annyira fontos az orális szex mint a “puncis”? Azóta már nem tudok szexet elképzelni ilyen előjáték és utojáték nélkül.2018. aug. 18. 19:13
1/6 anonim válasza:
Gratulálok az első élményedhez! További sok hasonlót!
5/6 anonim válasza:
Hát ha a vaginális óvszerrel történt, akkor nem csodálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!