Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok nektek milyen érzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek milyen érzés volt megtudni hogy van spermátok?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok hogy jöttetek rá hogy van?
2018. aug. 17. 07:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy állt :D igaz a fitymámat még nem nagyon tudtam hatrahúzni akkoriban de miután az is meg volt na akkor jöttek a nagy fityma csattogtatások :D mit gondolsz mitől ilyen izmos a bal kezem? (Annak ellenére hogy jobb kezes vagyok, ballal verem :D)
2018. aug. 17. 12:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Te aberrált állat! Te bal kézzel csinálod???:D
2018. aug. 17. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
#7 Hány fiatalt nyomorít meg lelkileg a vallásos maszlag?
2018. aug. 17. 19:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Most mondanám, hogy nem nyomorított meg de egy kicsit igen. Más miatt is és nem csak e miatt a mai napig bennem van ez. De pl. a vallás nem tanít ilyet, hogy a szex bűn. De egy kicsit levetkőzhetetlenül bennem van. Szóval ezért nem a vallást kell okolni. Amúgy meg van jó és szép oldala is. Nem csak a rosszat kell benne látni. De nem csak a vallásháborúkat kell nézni. Mennyi embert gátolt meg a vallás által belevert erkölcs és a büntetéstől való félelem, vagy az üdvözülés jutalma, hogy ne ölje meg a másik embert? Rég kiírtották volna egymást az emberek vallás nélkül. Amúgy sosem a vallással, vagy akár egy eszmével van baj. Mindig az emberrel van baj. Semmit se tudsz alkotni úgy, hogy az emberi tényező ne legyen egy porszem a gépezetben.
2018. aug. 17. 19:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Én megrettentem.
2018. okt. 19. 15:03
 16/16 anonim válasza:
Sokáig nem volt spermám, és azzal a tudattal vertem ki, hogy úgysem jön semmi. Aztán egyszer csak mégis jött, meglepődtem.
2021. máj. 8. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!