Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 13-14 cm-es pénisz milyen? A vastagságot nem mértem, meg van benne egy kis felfelé görbület.
Ha 5cm-el hosszabb lenne te lennél a király.
Ha 5cm-el rövidebb lenne te lennél a királynő.
Teljesen jó méret, ez az átlag.
42/N
Pedig inkább a vastagságát mérted volna a kiflimonyodnak.
Méretre meg szokásos napidörrentő.
Jó az, ha játékos!
Nekem is hasonló adottságom van. Mondhatom, jó sok partnerem volt, egyikkel jobb volt az ágyban, mint a másikkal. Méretem okán csak kettő volt, akinek nem kellettem. (egyikkel mai napig barátok vagyunk továbbra is) A többi, mind elégedett volt velem és a szerszámommal!
Sikerült megélnem hármas kapcsolatot is két csajjal, amely 2,5 évig tartott. Velük egyszer további három csajjal is voltunk, azaz öt nővel szexeltem egyszerre. ;-) Kell ennél több bizonyíték?
Manapság negyvenes vagyok, házas, négy gyerek apja. Nejem fantasztikus nő, okos, értelmes, humoros, és a korának megfelelő bombázó kinézettel. (egy igazi latin típusú milf, komoly szexuális fantáziával)
Kedves kérdező! Ne lény kishitű! Az önbizalom, a fellépés, az olvasottság, a tanultság, a szexuális kultúra és fantázia a lényeg, a méret kérdés csak sokad rangú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!