Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos hogy izgat?
Egyáltalán nem kínos és nem jelent semmiféle rejtett perverziót.
Ahogy írtad: a szex és az önsimi két külön dolog, teljesen más élmény, amikor magaddal játszol; semmiféle rossz nincs abban, ha szeretnéd minél változatosabbá és élvezetesebbé tenni a szexuális életed.
Ami engem illet, én pont ellenkezően vagyok, mint #10-es: nekem kifejezetten tetszik, ha barátnőm a vibrijével játszik, szeretem bevonni a szeretkezésbe, színesebbé teszi azt, és jól esik látni, mekkora élvezetet tud vele szerezni magának (vagy éppen én Őneki :) ); örülök, ha több gyönyörben van része. Hogy párod mit szólna, azt te tudod legjobban, te ismered őt. De hát azt szokták mondani, a szex is olyan, mint az étkezés: nem mindig ugyanakkor és ugyanazt eszed, mint a párod. Szal ha vágysz rá, mindenképpen próbáld ki!
A feleségemnek van vibrátora is és ez a WOMANIZER PRO40 - VÍZÁLLÓ CSIKLÓIZGATÓ. Mind a kettőt én vettem neki.
Sosem volt probléma hogy kielégítsem, de szerettem volna még egy kis extrát, csavart vinni a szexuális életünkbe és nagyon bejött. Főleg a csikló izgató.
A játék kezdődhet egy kis csókkal meg simogatással, aztán egy kis nyaki fali az első orgazmusig. Utána előkapom a a csikló izgató és nem vicc kb 10mp belül kapja is a következőt :) ferenetikus látni ahogy élvez és már lassan könyörög hogy rakjam be mert már érezni akar magában :P
Semmivel nem értem magam kevesebbnek a kapcsolatunkban, mert nekem is jó meg 4x 5x neki is egy menet alatt :P
Én azt javaslom hogy mindenképp beszélj vele és nyugtasd meg hogy ez nem az ő helyettesítésére van hanem hogy még jobb legyen mindkettőtöknek.
Ja és még egy gondolat.
Én kifejezetten imádom látni ahogy elélvez a párom és az én kezemben van a játékszer :D
Nekünk nagyon bejött és remélem te is tudsz beszélni erről a pároddal.
Sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!