Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kínos hogy izgat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos hogy izgat?

Figyelt kérdés
Évek óta van pasim, aktív szexuális életem van. De mostanság azon gondolkodom hogy tök jó lenne egy élethű vibrátor.Egy testesebb. Már ki is néztem...sosem volt még szexuális játekszer bennem. Érdekel hogy mit művelnék vele egyedül, mekkora lenne az orgazmusom. Persze, félek nem tudnám úgy elrakni hogy ne találja meg a párom. Kiakadna. Szóval ez csak kíváncsiság? Vagy tör felfelé a rejtett perverzió?

2018. aug. 14. 21:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
8#as köszönöm. Valóban az vagyok. Persze nem nyilvánosan. 😏 És valszeg titkos szerető lenne a vibri. 9#es hát. Felhozni sem merem. Pont azert amit a 10#es hozzaszóló írt, amit tökeletesen megértek. Én is úgy gondoltam hogy ez a "viszony" inkabb titokban menne csak. Ő azt sem tudja hogy én szoktam jatszani magammal. Megmondanám,szívesen de akkor mondaná hogy miert nem mászom meg többször (azért mert az önsimi, és a szex ket külön dolog. Amikor magammal játszom teljesen másként élem meg) és hát amúgy is ugygondolom heti 4-5 alkalom azert ferfi oldalról is kielégitő egy hosszú kapcsolatban. Na...ezt jól megaszontam. :)
2018. aug. 15. 11:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Én szerintem összességében nem kell rosszul érezned magad amiatt mert szeretnél beújítani egy műbrokit, pláne ha ez hozzátartozik az önsimis rituálédhoz, neki erről nem kell tudnia ha nem akarod megosztani vele, nem tekinthető sem titkolózásnak, sem hazugságnak, egész egyszerűen ez a te magánügyed és nem tartozik rá. Feltételezem neki is vannak magánügyei amiket nem oszt meg veled. Ehhez mindenkinek joga van, szóval szerintem ne filózz ezen sokat😉🤞.
2018. aug. 15. 22:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kínos és nem jelent semmiféle rejtett perverziót.

Ahogy írtad: a szex és az önsimi két külön dolog, teljesen más élmény, amikor magaddal játszol; semmiféle rossz nincs abban, ha szeretnéd minél változatosabbá és élvezetesebbé tenni a szexuális életed.

Ami engem illet, én pont ellenkezően vagyok, mint #10-es: nekem kifejezetten tetszik, ha barátnőm a vibrijével játszik, szeretem bevonni a szeretkezésbe, színesebbé teszi azt, és jól esik látni, mekkora élvezetet tud vele szerezni magának (vagy éppen én Őneki :) ); örülök, ha több gyönyörben van része. Hogy párod mit szólna, azt te tudod legjobban, te ismered őt. De hát azt szokták mondani, a szex is olyan, mint az étkezés: nem mindig ugyanakkor és ugyanazt eszed, mint a párod. Szal ha vágysz rá, mindenképpen próbáld ki!

2018. aug. 16. 07:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, neki is van ilyen jellegű titka! Lehet meglepődnél, ha kiderülne hányszor ránt rá melletted!
2018. aug. 17. 18:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Hm. Én megkérdeztem. Én hajlottam volna rá hogy elárulom a mocskos kis titkom. :D de ő azt mondta egyszer se, bár közel állt hozzá párszor. Azt mondta neki nem megy így hogy van valakije. Ezt abból gondolom hihetőnek, hogyha ugy alakul hogy nem jön össze pár napig az akció, khm. Gyorsan elsül. És szováteszi hogy "ezert kellett eheztetned engem" :) persze igyekszik kárpótolni... :) Ebből sem volt gond.
2018. aug. 17. 19:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A feleségemnek van vibrátora is és ez a WOMANIZER PRO40 - VÍZÁLLÓ CSIKLÓIZGATÓ. Mind a kettőt én vettem neki.

Sosem volt probléma hogy kielégítsem, de szerettem volna még egy kis extrát, csavart vinni a szexuális életünkbe és nagyon bejött. Főleg a csikló izgató.

A játék kezdődhet egy kis csókkal meg simogatással, aztán egy kis nyaki fali az első orgazmusig. Utána előkapom a a csikló izgató és nem vicc kb 10mp belül kapja is a következőt :) ferenetikus látni ahogy élvez és már lassan könyörög hogy rakjam be mert már érezni akar magában :P

Semmivel nem értem magam kevesebbnek a kapcsolatunkban, mert nekem is jó meg 4x 5x neki is egy menet alatt :P

Én azt javaslom hogy mindenképp beszélj vele és nyugtasd meg hogy ez nem az ő helyettesítésére van hanem hogy még jobb legyen mindkettőtöknek.

Ja és még egy gondolat.

Én kifejezetten imádom látni ahogy elélvez a párom és az én kezemben van a játékszer :D

Nekünk nagyon bejött és remélem te is tudsz beszélni erről a pároddal.

Sok sikert hozzá.

2018. aug. 17. 21:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát csak be szereztem egy fincsi vibrit. Nem bántam meg. ;)
2019. márc. 8. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!