Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnők előtt beszélhetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnők előtt beszélhetek a szexuális életem nehézségeiről is?

Figyelt kérdés
A barátnőim sokszor hoznak szóba valami szexuális témát, milyen a férfival, mennyire jó, mit hogyan csinál, stb. Az én párom viszont még nem olyan ügyes, mint amiket ők mondanak. Szerintetek kérhetek tőlük tanácsot vagy kinevettetem a párom előttük ezzel?
2018. aug. 14. 18:53
 1/6 MagnumOpusOfAnger ***** válasza:
94%
Erről sztem inkább magával a pároddal kéne beszélned, a barátnőidre nem tartozik. De ahány ház annyi szokás, én haveroknak erről sosem beszéltem pl.
2018. aug. 14. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Fenn áll a veszély, hogy utána kibeszélnek benneteket a hátatok mögött, és a párod se biztos, hogy boldog lenne, ha esetleg megtudná. Pláne ha kiszínezve, felnagyítva adják tovább a sztorit a barátnők.

Abban sem lennék biztos, hogy minden igaz, amit a barátaik szexuális teljesítőképességéről mondanak.

2018. aug. 14. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen
2018. aug. 14. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Kb a fele sem igaz annak,amit az ilyen társaságok a szexuális élményeikről mesélnek :D Ilyenkor mindenki szeret nagyot mondani.

Az,hogy "tanácsot kérsz",nem valami célre vezető. Te ismered a tested,te tudod mit hogyan élveznél. Erről inkább a barátodnak számolj be,hidd el,így hasznosabb lenne.

Ha mégis elakarod nekik mondani a gondodat,akkor képzeld magad abba a szituációba,hogy mi penne,ha ugyanezt tenné a barátod veled az ő haverjaival. Persze ezen kívül abba is gondolj bele,hogy mi lenne,ha ezt ő megtudná. Jól esne neked ugyanez a társalgás rólad,valamint ő mit szólna/érezne,ha ez a tudomására jutna?

2018. aug. 14. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Messziről jött ember azt mond amit akar.. azonban mi értelme lenne ha a barátnő vetítene a párjáról? Semmi.. attól mert ő hazudik még nem fogja azt kapni amit vizionál, vagyis önmagát csapja be, ez pedig nem túl bölcs dolog.

Nézd, nyitottan kell tudni beszélni a szexualitásról, nem kell szégyellni a barátod azért mert még nem profi, senki sem született úgy, hogy tudott volna ezt vagy azt profin csinálni.

Lehet xy barátnődnek is volt hasonló problémája egy korábbi párjával vagy akár jelenlegivel is mint amilyen most neked van a saját pároddal.. csak annyi a különbség, hogy ők már túlléptek ezen a szakaszon, és önfeledt hancúroznak.

Mi van ha ellátnak néhány jó tanáccsal?:)

Azonban egy dolgot tarts szem előtt, a saját orgazmuskészséged főként rajtad múlik, neked is el kell jutnod egy szintre, tudnod kell bízni benne, tudnod kell átadni magad, magabiztosnak kell lenned és ismerned kell a saját tested enélkül hiába ügyes bárki is.. a sikerhez kellesz te magad is! Úgyhogy ha valami nem tökéletes akkor azért nézz mélyen magadba is, hátha van olyan dolog amiben te is lehetsz jobb, például a kommunikáció.. biztasd, bátorítsd és ne légy rest irányítani sem, elvégre az érdek közös;)

2018. aug. 14. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem facebookra posztold ki, hogy mi a probléma barátoddal, úgy minden fb ismerősöd hasznos tanácsokkal tud ellátni.
2018. aug. 14. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!