Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nőként hol lehet igényes alkalmi partnereket keresni?
Figyelt kérdés
Nem kérek privátot itt.2018. aug. 14. 15:54
12/19 anonim válasza:
Visszahúzódó vagy, de azért utcára kilépsz?
Mert pasik mindenhol vannak, neked csak választani kell.
13/19 anonim válasza:
Nekem is hasonló gondjaim vannak bár én már nem vagyok fiatalnak mondható és pasi is vagyok, a nyitással nincs is gondom de szerintem azok a lányok nők akik stílusra nekem bejönnének nem kihívóak. Szerintem a válaszok alapján innen is tudsz válogatni de az a tapasztalatom hogy ha online is ismerkedik az ember nem érdemes várni az első talival. Kitartást!
14/19 anonim válasza:
26 éves, 185 centi magas, barna hajú, világos szemű, jóképűnek tartott srác vagyok. Az mondtad ne írjak, de Te írhatsz :)
15/19 anonim válasza:
Visszahuzodo nokent ismeretlen pasikkal akarsz szexelni... Nekem ez nem fer ossze, de szerintem te se gondolod komolyan..
16/19 anonim válasza:
Szerintem engem keresel! Írj rám! Képcsere? Nem fogsz bennem csalódni,, csak nagyokat élvezni.
17/19 anonim válasza:
Szia,írj ram,ha komoly alkalmit keresel!
19/19 anonim válasza:
Szia! Beszélgethetünk ha gondolod. 21/f
Ha szimpatkiusak leszünk egymásnak akkor majd tovább visszük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!