Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisnak mondható, ha nem izgat fel semmilyen szexuális téma, se maga a szex?
Nem érzek bizsergést, izgulást, se semmi hasonlót.
Az aktusnál sem mozgat meg bennem semmit a behatolás.
Magát a folyamatot érzem, de nem izgat fel, nem leszek tőle nedvesebb.
Immunis lennék a szexuális ingerekre?
Kiégtem volna 2 partner után? 26N
Nem mondtam hogy nem lehet :D viszont biztos hogy nehéz aszexuális társat találni, hiszen elenyésző a számuk, és ez az egy közös pont alapból még kevés. Talán valami ilyen közösségbe van rá nagyobb esély.
Egyébként az érdekelne hogy milyen fokozatok vannak. Olyat is olvastam hogy aszexuálisok is szoktak maszturbálni csak közbe nem gondolnak semmire, amit nehezen értek.
#10-es vagyok és 11-es kérdésére reagálnék.
Akikkel én beszéltem aszexuálisok.. az egyikük semmiféle testi vonzalmat nem érez, ritkán ölelkezik,még a szüleivel sem nagyon szereti az ilyesmit. Viszont nála az is játszik,hogy alapból is szorong emberek között, antiszociális jellem.
A másik esetben pedig az aszexuális fél szeretett hozzáérni a párjához, kielégíteni, de a párja már nem érhetett hozzá úgy.
Lehet fokozat,hogy valaki szeret csókolózni,de annál több nem fér bele, vagy ténylegesen csak szerelemből képes hozzáérni a másikhoz, meg elviselni azt is,hogy hozzá hozzáérnek és hasonlók,szóval ezért teljesen személyfüggő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!