Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha örökre választanotok kellene punci, vagy anál, lányok/fiúk?
Ha egész életetekre vagy-vagy kellene döntenetek, melyiket választanátok?
(Az anál, Női seggre értendő)
Nagyon nehéz dönteni, de azt hiszem a puncit választanám, anál szerető ként.
Csak is a punci. Szerintem undorító az anál. Meg szeretnék majd gyereket, és ahhoz a hüvely kell:)
21F
Punci egyértelműen.
Hülye indok,de azért,mert csak úgy lehet gyereket csinálni.
TUDOM,hogy ki lehetne játszani azzal,hogy nem creampie-jal jut be a sperma a punciba, De akkor is.
Meg nyilván ha örök életre egy popsilyuk lenne az örömforrás,és tegyük fel egy örök szexéhes pasi lennék,akkor a lány megszívná utólag. :D
Meg eleve hosszútávra a punci optimálisabb választás lenne.
Már elnézést, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg: miért lettem lepontozva? :D oké, hogy sokan lájk-jelekként fogják fel a pontozási rendszert... de az irántam érzett ellenszenv abszolút jele, hogy még azt a válaszomat is lepontozták, amelyben csak annyit írok le, hogy hány éves vagyok (#7-8 válasz az enyém). :'D
Ennyire böki a csőrét valakiknek, hogy a puncit választanám? Vagy az a baj, hogy nem rühellem az anált? :D
Egyértelmű hogy a punci sokkal jobb!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!