Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha fürdés után 10 perc múlva már bepálik a puncim?
Érzem a jellegzetes szagát és nagyon zavar.😞 A törlőkendő is csak kevés ideig jó.Fertőzésem nincs.Fiúk mennyire baj ez?
18/L
Nem halszag, azt felismerem.Volt már gombás fertőzésem régebben.
Lehet túl izzadós vagyok.
Nekem voltak nemrég olyan napjaim, amikor nem jó szaga volt. Tartott kb. 1 hétig, és elmúlt. Ekkor az egyszer tapasztaltam csak ilyet. Nem tudom mi lehetett, de szerintem köze van a ciklusodhoz, lehet hogy van olyan időszak, amikor erősebb a szaga.
18/L
Ha szaga van az nem jó
Akkor menj orvoshoz!!!
Van természetes nemiszerv illata de az nem büdös
Ha te szagot érzel akkor ott gond van
Esetleg ha a természetes illat nem tetszik akkor használj intim mosakodó gélt
Wc használat után meg nedves intimtörlőkendőt!!!
24N
Köszönöm a priviket azoknak, akik a kérdésemmel kapcsolatban válaszoltak.
Használok intim mosót törlőkendőt is.De csak rövid időre használnak.Pont ez a bajom,nekem ez szag nem illat, akkor se ha természetes.Valószínűleg csak nekem zavaró ez.😃
A punci illata finom dolog...
Amúgy a patikában kapható tejsavas oldat fillérekért. Azt hígítsd és azzal öblögesd a puncid fürdés közben. Az helyreállítja a savas környezetet és minden gombát és bacit kiöl ami nem kell oda. Amilyen illata lesz utána az természetes finom és izgató...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!