Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti melyik kitalált női karakterrel feküdnétek le?
Vala Mal Doran (Csillagkapu)
Page Conners (JLH Szívtiprók)
Ezek a csajok más szerepekben más személyiséget mutattak.
Az ilyen izgalmas belevaló szexi csajokért oda vagyok. Gyerekesek, nőiesek, viccesek, idétlenek, komolyak, és mindegyik dugnivaló ribi...
35F
Mivel annyira nem foglalkozom ilyenekkel alapjáraton így nehéz kérdés. Nekem csak úgy mozdul az agyam ilyen téren, hogy megláttam, hogy rajzfilm, arról egyből a Walt Disney filmek jutottak eszembe. Azokat végigpörgettem a fejemben és azt mondanám, hogy azok közül Megara. De azért ez a lefeküdni erős kifejezés:D
A játékokból viszont annyi van, hogy nem jutott eszembe egy video game sem:D Aztán megláttam az itt felsoroltakat és azokra konkrétan tudok reflektálni. Nekem azok közül egyik sem, max DoA-ból a Tina, de jóval inkább Christie. A többi látott példából senki. Viszont más játék továbbra se jut eszembe így hirtelenjében.
Azt tudom, hogy volt régen egy osztálytársam akinek Jessica Rabbit volt az álom nő. Igazából a kérdést meglátva egyből ő jutott az eszembe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!