Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlanyok kiprobalasa? Felelmem
ahh nee. Ne k. rvaval legyen meg az első. Akkor miért nem társkeresővel próbálkozol?
Én is egyedül vagyok, de azokhoz nem nyúlnék...
26/F
2# Nem elso :) 2 hosszu kapsolaton vagyok tul ( 2-3 ) ev
1# Fizetni a szexert
Full ugyan ebben a cipőben járok, csak 4 éves kapcsolatban vagyok.
25évesen ez a monogámia kicseszés. Rosszlányok az egyetlen opció amivel ha ügyes az ember nem bánt meg senkit, sőt...
Épp ezért nem szabad fiatalon párt találni. Az az időszak állna arra, hogy kiéld vágyaidat és elérd a lehető legtöbb dolgot amit akarsz. Egy barátnő/pasi anyagiakban és vágyak szempontjából is visszafogó ... Majd 25 felett lehet benne gondolkodni, de az alatt szerintem óriási korlátozás..
Ismerősöm anyja 16 évesen már gyereket szült, és most 44 évesen éli ki magát diszkókban, a lehető legtöbb helyen pasizik stb.. szánalmas. A fiatal kor szolgál hogy épp az ilyeneket kiéljük.
És te menj el egy kicsit kikapcsolódani. Nem halsz bele 10-15 be. Megkéred kedves hölgyikét , hogy barátnő feelinget adjon és kész. Teljesen normális dolog, ezért vannak.. Nem értem mi ez a nagy sajnálkozás.
Ha tényleg olyan jó pasinak tartod magad , ingyen is össze tudnál egyet hozni.. Nehogy azt hidd hogy a csajok többsége nem vágyik egy kis kalandra.
5.: Sőt a barátnőd még örülni is fog, hogy qrvázol.. aha.... értem. XD Nem a 25 éveddel van a baj hanem azzal, hogy egy 15 éves szintjén létezel.
26F
Hát elmondom az én legelső tapasztalatomat:
Nagyon kedves-aranyos lány volt, akihez én mentem, még ha egy kicsit butácska is volt. Az elején elkezdtünk kicsit beszélgetni és bizony hamar odáig jutottunk, hogy látva az őszinte érdeklődésemet kicsit mesélt az életéről. Na és itt meszeltek az egész szexnek, mivel én képtelen voltam úgy viselkedni, mint mások, akik csak meglátják a csajt aztán egy darab húsnak tekintik, egy gumibabának, akibe üríteni lehet, hanem az volt bennem, hogy érdekes a másik, tetszik is, szóval kicsit meg akarom ismerni (mint a normál randikon szokás). Később aztán persze szólt a lány, hogy nem kezdünk-e neki az eksönnek, de ott is nagyjából megmaradtam annál, hogy megcsókolom és átölelem, illetve a kezeimmel végigbarangolom a testét. Valahogy egyszerűen nem éreztem azt, hogy itt és most szexnek ell történnie, hanem mint egy normális ismerkedés esetén, megelégedtem már ennyivel is. Ettől függetlenül a lány vitte volna tovább a dolgot és elkezdett orálisan is kényeztetni, ami jó volt, de túl korainak éreztem azt is, szóval inkább visszahúztam és maradtam a csókolózásnál.
Na ezzel az egésszel igazából csak azt akartam mondani, hogy ezek szerint nem mindenkinek való a prostihoz járás, mert egyszerűen nem olyan beállítottságú, hanem szüksége van arra, hogy megismerje a másikat, hogy kialakuljon a vonzódás, a szenvedély, meglegyen a kémia, érezze, hogy a másik is kívánja őt.
Talán majd ha idősebb leszek, ez változik, de jelenleg ilyen vagyok. Ezt gondold végig kérdező, hogy nem lehet, hogy te is ez a típus vagy? Persze ha gondolod menj el nyugodtan, csak ne erőltesd a szexet, ha te is úgy érzed, hogy ez így túl gyors neked. Mindenképpen élmény lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!