Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok egy ilyen élményhez egy idősebb nővel?
Egy nálatok 20 évvel idősebb nő házában lennétek, miután beinvitált titeket. Együtt tévéztek, és beszélgettek, de lassan mindketten elálmosodtok.
A nő megengedi a fürdővizet, ti pucérra vetkőztök, és bemásztok a kádba.
A nő gondosan végigmossa a testeteket gyöngéden.
Kimásztok a kádból és segít megtörölközni. Felfektet a komódra, beken titeket popsikrémmel és behintőporoz, és rátok hajtja a pelenkát és köti a pelenkavédőt.
Előtte ficánkolsz bepelenkázva miközben a Neogranormon és a PVC illata betölti a levegőt.
Elmentek az ágyba, a nő elkezdi simogatni a fejeteket, te is beletúrsz a hajába az ujjaiddal. A nő a füledbe suttog, hogy gondoskodik rólad, és semmiért sem kell aggódnotok. Bekapod a cicijét és elalszol.
Reggel együtt felébredtek, mindketten észreveszitek, hogy pisis a pelus, de a nő nem szól semmit. Elmentek reggelizni. Reggeli után rávesz, hogy előtte bekakilj a pelusba, aztán kicserélni neked, tisztába tesz.
Nekem volt részem benne. DE nem éresztem jól magamat. Mert kórházba történt és elég koros nőver volt én meg fiatal.
De akkor az volt a dolga hogy pelenkát cserélen alattam.
Még egy fiatal ápoló nővért jóban elviseltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!