Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak, akiknek sikerült elveszteni a szüzességüket 30 felett prosti nélkül?
14 voltam. Az első randin is sikerülthetett volna, de pont menstruált a lány.
(És nem ... Nem valamilyen szegény, cigány telepről származom, nem voltam gazdag, nem voltam jó kinézetű, sőt népszerű sem.)
Ezt csak azért írtam le, hogy komoly problémák lehetnek, azoknál akik 30ig nem csináltak semmit és valószínűleg a prostin kívűl kevés dolog segíthet.
#5, Mit vársz majd az utcán letépi a sliccedet egy dögös cicababa, mélytorokra kap, aztán odatartja a seggét és te besummantod a szűz kolbászod?
Öreg, a nők soha a büdös életbe nem fognak kezdeményezni nálad.
30 évesen rájöhettél volna... Olyan vagy mint a DOS, mikor minden gépen Windows 10 fut.
Az alapok nincsenek meg kb nálad.
Szerintem menj el minél előbb valami csajhoz, legalább túlleszel rajta... utána meg gondolkodj el, mit kéne tenned az ismerkedéshez.
amelyiknek megakad a tekintette rajtad, azt elhívod randira, és ezt addig csinálod míg össze nem jön.
hajrá, nincs mitől félned max elküld, de önbizalom nélkül nehéz lesz, ne félj tőlük, vagy ha ez nem megy akkor ne mutasd ki.
Nekem vicces volt, összejöttem egy csajjal (de csak kísérletezgetni, szex stb) és annyira rettegtem a dologtól, hogy elmentem prostihoz aznap xd
Igazából egy kalap szar volt a prosti... de legalább oldotta a feszkót.
Utána már jól volt este a lánnyal. Bár még sokat kell tanulnom.
A lényeg, minél előbb túl kell rajta esni.
Az időskori szüzesség olyan mint egy agytumor, ami teljesen diszfunkcióssá tesz.
Tök mindegy hogyan, ess túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!