Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is fáj ha sokat csinálja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is fáj ha sokat csinálja?

Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok, akkor sokat masztizok. Ujjal szoktam a csiklóm kényeztetni. Van hogy még vágynék rá, de már fáj, és nem tudom csinálni. Mivel lehet gyorsan “regenerálni”?
2018. aug. 9. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem vagyok lány, de olyan 6-7 alkalom után már nekem is fáj. Szerintem ez természetes lányoknál, fiúknál egyaránt.

25F

2018. aug. 9. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Néha feszegetem a határaimat, szeretem mert így megtudom mire vagyok képes. Az egyik ilyen alkalommal szántam rá egy napot, hogy megnézzem mennyit tudok merev lenni és végig masztizni. Akkor még számoltam is, hogy hányszor vertem ki de most már nem tudom, a lényeg, hogy 7-8 óra merevség után már fájt, de azért tudtam tovább is masztizni. Arra emlékszem még, hogy utána pár napig bizsergett a farkam és alap állapotban is kissé meg volt dagadva...

27F

2018. aug. 9. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Bár én tudnék többször egymás után masztizni. De én egy maszti után is kimerülök. Nem is kívánom egyből csak órákkal később. Szex ugyanez. Bár abból napi 2 bőven elég ha szerelmes vagyok.

N

2018. aug. 9. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!