Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg van olyan férfi, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan férfi, aki 1,2,3 óráig is bírja a szexet, vagy ezek csak városi legendák?

Figyelt kérdés
2018. aug. 9. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8-as nem hinném, hogy külsős csajoknak az csak béna maszatolás lenne feltétlen. De azért sok nőnek kell időnként, egy intenzívebb. Ha életemben egyszer hallottam volna ilyen mondatokat, hogy most nehogy leállj, vagy lassíts, akkor azt mondanám, hogy nincs így, de mivel nem egyszer hallottam, így ki merem jelenteni, hogy időnként arra van szükségük a lányoknak. Rettenetesen lassúnál el tudom képzelni, úgy persze, hogy lehet bírni. Gondolom ilyen végig simulós vonaglós lassú dologra kell gondolni annál amit írtál. Nyilván arra is van igény. Személy szerint nekem ahhoz nem lenne türelmem. Nekem sem arról szól a szex, hogy beteszem és csak előre-hátra, vagy le-föl mozgatom a testem. Azt sem értem, hogy mikor valaki intenzívebb tempóról beszél, egyből mindenki gépies reszelésre gondol. Folyamatosan csókolózva nem lehet intenzíven mozogni misszionáriusban, vagy tangóban pl? De akár lovaglóban is kicsit feljebb megy a lány és a férfi mozog csak gyorsan, miközben magához öleli a lányt és összefonódva csókolóznak végig. Ezek miért gépies reszelések?
2018. aug. 9. 18:41
 12/20 anonim ***** válasza:

Igen, egy volt baratommal 5 orat szexeltunk minden nap a kapcsolat alatt. Jol birta,vegig allt. Nem szedett semmit.

N/35

2018. aug. 9. 18:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Te viszont biztosan szedsz valamit:D
2018. aug. 9. 18:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Az én férjem simán bírja. Azt mondja, minél tovább húzza az időt, annál nagyobb a végén az élvezet. Én mindig imádtam vele szeretkezni, maximálisan odafigyelt rám, de megromlott a kapcsolatunk és így már nem olyan. Az elején 3-4 órákat is szeretkeztünk egyhuzamban, ez volt a tendencia az első évben. Viszont olyan igazi orgazmusom sosem volt. Illetve nem tudom, orgazmusnak számít-e, hogy nem egyszer ágyat kellett mosni utánam. Iszonyat fokú gyönyört tudtam átélni a szeretkezéseink közben, ezért nem volt hiányérzetem, hogy a végén mégsem jutok el a csúcsra. Én magamban kerestem a hibát, amiért nincs orgazmusom, de mostanában gondolkoztam rajta, ha nem mindig a legjobb résznél váltana tempót csak azért, hogy el ne menjen, talán fel tudná fokozni a gyönyört bennem annyira, hogy elveszítsem a kontrollt. Nem tudom, mert mindig megszakítja a ritmust. Általában az történik, hogy ha őrületesen begerjeszt is, egyszercsak elfogy belőlem a lendület és nem tudom tovább élvezni. Lehet, hogy az én hibám. Nem mindig szeretkeztünk órákig, de a rövidebbek alatt se mentem el.
2018. aug. 9. 20:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Én több órahosszáig bírom.
2018. aug. 9. 20:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Van. Exemmel 3óra volt a rekord.
2018. aug. 9. 22:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Én átlagban 45 perc-1 óra a rekordom 4 óra hossza. 35 F
2018. aug. 10. 00:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha nem megyek el akkor bírom.

Volt hogy este 9-től hajnali 5-ig folyamatosan dugtunk. Ott 4-5x mentem el. Lehet h ez már csak nagyon jó nővel menne aki extra izgató, de szerintem a 3 óra menne. Mostanában 1-1.5 órásak szoktak lenni, de nem annyira izgató a párom már több ok miatt is....

35F

2018. aug. 10. 14:42
 19/20 A kérdező kommentje:

Jaj, emberek XDD

Félre értettetek.

Én úgy értettem, hogy a behatolástól az élvezésig és csak 1 menetre gondoltam.

Sajnálom, ha máshogy jött le.

Szóval meddig tart 1 menet egy férfinál a behatolástól az élvezésig?

2018. aug. 10. 16:53
 20/20 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, vannak itt olyanok is akik 12 órát végignyomnak egy menettel és nem esznek, isznak és WC-éznek közben. Mellesleg a leghosszabb hivatalosan is elismert maszturbáció egyhuzamban nőtől volt 14 órán keresztül. 9 óra volt férfinál és súlyos problémák is voltak, mesterséges szerek bevitele is meg volt. Természetesen nagyon lassan elnyújtott volt és az csak maszturbáció. Annyi, hogy áll a bré valamilyen potencianövelővel és közben nagyon finoman és lassan veri. De még ez is megterhelő. Nem, hogy folyamatában aktívan szexeljen valaki 5-6 órán át. Egy nigériai csávó volt 15 órával, de az fake, szokásos Afrika. Aki ilyeneket mondogat, az vegyen fel egy 3 órás videot, miközben mozog úgy ahogy szex közben szokott. Nem kell még állnia sem, nem kell partner, nem kell meztelenség. Csak mutassa meg mit csinál 3 órán keresztül. Már ott kibuknak a szerencsétlenek

Amúgy csörgőkígyóknál jegyeztek fel 23 órát.

2018. aug. 10. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!