Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek bejön Már megint Kitty?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön Már megint Kitty?

Figyelt kérdés

Kitty egy YouTube videós és nagyon tetszik, de leszbikus. Ti mit gondoltok róla? Nektek is bejön?

[link]

2018. aug. 9. 00:33
1 2
 11/14 anonim válasza:
81%
leszbikus vagyok és így sem az esetem. Nem egy nagy durránás a lány.
2018. aug. 9. 09:30
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Biszexuális vagyok,aki jobban hajlik a lányok felé,de ez a csaj cseppet sem jön be.Vannak fiús lányok,akiket vonzónak tartok,de neki egyszerűen nem szép az arca,ami számomra kulcsfontosságú.

18/l

2018. aug. 9. 11:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Amúgy bírom hogy itt mindenki utálkozik meg szidja XD

Ja aha amúgy szerintem is azért van annyi feliratkozója/rajongója mert olyan irritáló p.csa...

2019. jún. 11. 23:06
 14/14 anonim ***** válasza:

# 13

kis grofót is sokan hallgatnak, de ettől még nem lesz minőségi zene az a fosszerű hányás.

2019. júl. 29. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!