Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel másabb egy idősebb férfival?
Fantasztikus! Máshogy ezt nem tudom leírni
A tapasztalat sokat tesz ám!:)
Ne érdekeljen a kora, nekem is 22 évvel idősebb a szeretőm, nem cserélném le senkiért. Csak rajta! Érezzétek jól magatokat!
19L
Beszéltem pár 16-20 közötti csajjal és mind azt mondta hogy a 30+ 40+ -os pasijaik sokkal jobbak mint a fiatalok. Persze ezek a férfiak egytől egyig karbantartott kedves és figyelmes a nőket tisztelő emberek voltak.
Engem is fel akart szedni egy 21 éves mert sosem volt 30 alatti pasija és azt mondta h tudja mire számíthat. De aztán sajna nem lett belőle semmi sem mert elköltözött.
Amúgy szerintem ez jó dolog. Van sok 20 körüli csaj aki nagyon tetszik. Így a családalapítással sem lehetek elkésve. Apám és anyám közt is 16 év korkülönbség volt.
Semmi új nincs a nap alatt. :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!