Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várandósan mennyire kívánjátok/ kívántatok a szexek hölgyek?
Figyelt kérdés
Volt valami extra magas libido, párotoknak jobban tetszettek a feszes duzzadt cicik nagy pocival?2018. aug. 7. 10:58
11/13 anonim válasza:
"iszonyatosan szexi vagyok, a hasam nem nagy, és szép gömbölyű, egy kg plusz sem jött fel, irtó szerencsésnek érzem magam"
Hogy lehet 1 kg-t se felszedni terhesség alatt, trollolo???? 🤣🤣🤣🤣🤣
12/13 anonim válasza:
Kedves 11-es, a kettes vagyok. Pontosan úgy lehet, hogy a terhesség fele idejèig konkrétan fogytam, annyira nem volt étvágyam az èmelygèsek miatt. A maradék időben meg relatíve tovább fogytam, mármint saját anyagból, ezért ami feljött pluszba (baba, víz, mèh nyálkahártya, mellek, stb), az nem jelent meg a mérlegen plusz kg-kènt
Mi ebben annyira hihetetlen??
13/13 anonim válasza:
Annyi, h nem hittem ilyen létezik. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!