Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti kipróbálnátok ezt?
én ezt fordítva csináltam, hogy a csajt irányítottam, feladatokat adtam neki, de inkább terápia szinten.
Két csaj volt eddig, az első már régen valamiért nagyon bukott a megalázó dolgokra és húzta a száját, de mindent megcsinált amit írtam neki. Bizonyítékként még képet is küldött, de egyik feladatnál túl lőttem a dolgot és azután megszakadt a kapcsolat.
Másik lány érdekesebb volt, neki párkapcsolata van és problémája volt a szex és maszturbálással. Konkrétan maszturbálás nagyon ment neki, de a szex nagyon nem. Szex után mikor pasi elment zuhanyozni, gyorsan kielégítette magát, amit pasival sehogy sem ért el.
Beszélgettünk, próbáltunk megoldásokat találni és végül írtam neki 1-1 dolgot, hogy próbálja ki, maszturbálós feladatok elsőnek és utána maga a szexben játékok.
Ez egy nagyon vicces dolog, de csak tényleg akkor működik, ha nem szexuális alapon csinálod, hanem kicsit terápiának fogod fel. Ha kiéled a saját perverzitásodat a másikon, akkor az nem jó. Meg kell ismerned valamennyire a személyt akivel levelezel és hozzá megfelelő utasítások kellenek. Plusz fontos, hogy legyen értelme a feladatoknak. Pl nálunk, hogy oldódjon a párjával a szexualitása, el tudja engedni magát mellette.
Az amit te keresel nem fog sokáig működni, hiszen csak egy orgazmusról szól. Lehet találsz egy túlfűtött lányt, aki belemegy 2 levél váltásba, élvezni fogja az irányítást, majd ő is maszturbál egyet, kielégül és vége is.
Hát ennyire még én is vagyok "perverz"!
F/60
Keressetek hölgyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!