Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
54%-os
nem unod még? :D miért kell egy kérdésre hetvenszer válaszolni? attól még nem lesz igazabb a véleményed... minden ilyen kérdés alá beírsz, hogy leugasd, lehurrogd a szűz lanyokat.
Kérdező, persze, hogy szűz lány is lehet szexhiányos. Ebben a hormonok is közrejátszanak.
# 11
Szerintem nem ez a szexuális kiégés fogalma. Ha elolvasod Monique Covet nyilatkozatát arról hogy amikor egy buliban azt se tudta hogy 11-en dugták-e meg vagy 21-en és hogy utána azt vette észre magán hogy a barátjával az ágyban is ugyanazt színleli mint a forgatásokon akkor kicsit közelebb kerülnél a kiégés megértéséhez. Én sem leszek kiégett teniszező attól hogy nem teniszeztem soha. :D
A szubjektív dolgok köré lehet a legnagyobb hazugságokat építeni.
Ha valaki az érzéseiről beszél, igazából azt mond amit akar. Műszerrel nem mutatható ki és a tünete se látszik senkin.
Ha valaki éhes, azt onnan tudjuk, hogy nyúl a kajáért.
Ha valaki élvezi a szexet, nem gondol a szexuális kiégésre, hanem elégedett a párjára és az életére.
Ha valaki nem élvezi a szexet, az nem tud jót mondani a szexualitásról, az csak a kiégésre tud gondolni.
Aki ki van égve szexuálisan, az nem fogja keresni a lehetőséget a szexre.
Attól hogy valaki szexel éjjel-nappal, sőt a munkája is arról szól. Nem tudhatjuk biztosan, hogy élvezi is. Persze a jóból is megárt a sok. Mindentől be lehet sokallni. De ha tartunk egy kis szünetet, újra megjön a kedvünk, újra hiányozni fog, amit szeretünk.
A szubjektív dolgaink az érzések, élmények (pl. halálközeli, szexuális), gondolatok, álmok, látás, hallás, tapintás, fájdalomérzet stb. Ezekről hiába beszélünk, csak az tudja értékelni, aki benne volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!