Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfi prostituáltra jellemzően milyen korú vendégek tartanak igényt?
Ebbe a korosztályba tartozom.
De fizetnék -e szexért ?
Elárulom neked nem. !
Pedig szep sem vagyok.
Ingyen hozzá lehet jutni :)
Ebből nem fogsz megélni gyanítom :)
Személy szerint én nem vagyok érintett, de ismerek egy srácot, aki a testvérével ezt csinálja.
Normális munkájuk nincsen, az anyagi helyzetüket nem ismerem, de látszólag el éldegélnek. Ők mondjuk férfit is vállalnak, de nem tudom milyen a nemek megoszlási aránya. Kereslet valószínűleg van rá, mert évek óta ebből élnek.
Az egyik haverom szokott öreglányokkal kavarni. Nincs semmilyen oldalon, az elérhetőségét kézről kézre adják a nők.
A srác 25 éves, 15 éve karatézik, kidolgozott teste van, arca mint egy görög istennek. Intelligens, nyelveket beszél. A viagrával csodákat művel az öreglányokkal.
Nem tudom mennyit keres de itt nincs fix tarifa. Vettek már neki 200e öltönyt, fél millás órát, kocsit, stb. A vendégköre 50+ idősek.
A fő tevékenysége nem a dugás, hanem az érzelmi oldal, elhitetni a nővel hogy csodáltosan szép és kívánatos, ezt az illúziót fizetik meg.
Szóval ha ebből akarsz megélni akkor valami nagyon extrát kell nyújtanod, vagy ha nem tudsz akkor a segged fogják használni pénzért.
Van munkám, fejlesztőmérnökként dolgozom Pest megyében. Mellette szegény családból származom, az örökségem vagy tízen milliós hitel vagy semmi. Angolul megértetem magam, rendszeresen sportolok.
Havi 200-250-et ha félretesszek, lesz egy király kéglije a gyerekeimnek 20 év múlva, akik majd büszkék lesznek önfeláldozó, szent apjukra. Hát, bevallom, nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!