Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hány csaj fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány csaj fog nekem ma este összejönni?

Figyelt kérdés
Hívtak egy házibulira, csak a lakókat ismerem, de a legutóbbi ilyen házibulinál, amikor egy másik társasággal voltam 2 csajjal csókig jutottam, 1 leszopott, eggyel pedig reggelig együtt töltöttem az időt. Ez két hete történt. Szerintetek mennyi lesz a mai kvóta? Esélyes hogy többet is megtudok húzni?
2018. aug. 5. 16:54
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Tényleg kéne lassan, mert a csajoktól nem nagyon tudtam eddig. 😄
2018. aug. 6. 10:44
 22/31 anonim ***** válasza:
Szánalmas. 😃 De hát ha jól esik magadnak hazudni. 😃
2018. aug. 6. 12:27
 23/31 A kérdező kommentje:
Pesti vagy? Ha igen, holnap megyek buliba megint, ha gondolod csatlakozhatsz (meg bárki más is, aki elég bátornak érzi magát) és meglátjuk, hogy kamuztam-e vagy sem.. 😂😂
2018. aug. 6. 12:54
 24/31 anonim ***** válasza:

Ne legyél rá büszke, szánalmas vagy.

(Lány vagyok, még mielőtt jönnél azzal a dumával, hogy irigy vagyok)

2018. aug. 6. 13:24
 25/31 anonim ***** válasza:
Ez mekkora kamus!!!! Óriási 😂😂😂
2018. aug. 6. 13:59
 26/31 A kérdező kommentje:
#24 Nyugi, nem kell aggódnod, előbb-utóbb te is sorra kerülsz majd. 😘
2018. aug. 6. 16:17
 27/31 anonim ***** válasza:
Remélem egy sem elegem van a férfiakból.
2018. aug. 6. 18:07
 28/31 anonim ***** válasza:
Hát azt lesheted hogy én valaha is meg legyek neked, épp elég volt nekem életemben 1 pasival 😂
2018. aug. 7. 03:01
 29/31 A kérdező kommentje:
Rossz tapasztalat? Akkor már értem, hogy miért vagy ilyen frusztrált. 😂
2018. aug. 7. 19:29
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem, nem rossz tapasztalat. Csak van erkölcsöm és nem fogok azok közé tartozni akik életük során több személlyel lefekszenek. A párom számomra az egyetlen akivel már 3 és fél éve együtt vagyok, de elhiheted nekem nem lesz magasabb az a szám akkor se ha netán szakítunk mert megfogadtam. Saját magamtól is rosszul lennék ha valaha azt kellene mondanom hogy már 2 személlyel is lefeküdtem. ;)
2018. aug. 8. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!