Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy reagáltok, ha a lány akivel le szeretnétek feküdni nincs szőrtelenítve?
Mennyire hétköznapi ez? Minden nő szőrtelenít aki szexuális életet él? Átfut a fejeteken hogy ennyit sem tud megcsinálni azért hogy nektek jobb legyen? Vagy mire gondoltok? Van, hogy ezért nem fekszetek le valakivel?
Nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra előre is köszi
18/l
Csak akkor zavar, ha látványosan el van hanyagolva, tehát ha mondjuk már egy éve nem nyírta. Ha csak annyi, hogy ritkábban nyírja, pl. havonta 1-2 alkalommal, az egyáltalán nem gond, egy kis szőr még cuki is tud lenni.
24/F
Miért gondolod, hogy minden embernek központi téma a szőr?
Voltam pár pasival, és tapasztalatból mondhatom, hogy sokan nem bírják a csupasz muffot.
Azt hiszed csak úgy lehet valaki higiénikus, ha olyan a teste, mint egy babának?
Gyerek vagy még...
Ha igazántetszel, akkor nem zavar.
De amúgy én is előnyben részesítem a fazonra nyírt vagy csupasz puncit.
Én nem szeretem, ha szúr.
Márpedig a borotvált az szúr!
Ha csupasz, de nem borotvált, vagy ha természetes az nem szúr. Jöhet mindkettő!
33/D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!