Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyalás és szopás nálatok mennyire mindennapos a szexben?
Nekem kicsit olyan "idegen"és tudom,hogy 10ből 9 ember azt mondja,hogy süllyedjek el,szopni,nyalni alap dolog,de nálam mégis az van,hogy nem igazán alap dolog...
Nem vagyok vallásos,meg semmi ilyesmi,rossz élményem sincs,de akkor is..valahogy nekem olyan "természetellenes".
Nálatok hogy működik ez a dolog?
Inkább a 30-40-50-es korosztály válasza érdekelne.
Köszi
N.
Pedig totál alap dolog! !
Ha épp nincs hangulatanal a pasi, nyilván egy kis cumival meg lehet hozni bárki kedvét. Pasik pedig kifejezetten szeretnek nyalni, miért kéne megtagadni tőlük? ?
Ám ha téged taszít Mit lehet tenni. . Talán próbáltad már? ? Nem tetszett benne valami? ?
Amikor volt párom akkor volt, hogy csak úgy spontán is nekiálltam szopni. Nem csak az ágyban este mikor szexre került a sor. Pl tv-zés közben vagy főzés közben. Szeretem adni. Szívből jön nálam.
N
Ha az ember - nem állat módjára - szexel, akkor az élvezetek húrjait végig kell pengetni!
Az igazi szeretkezés(!) csak az orállal teljes, amikor a másik testét ismét felfedezem, és mint egy hangszeren játszom is rajta! Annyira eggyé tud válni az ember a kedvesével, hogy a légzésünk is egyszerre lüktet! Nekem az is bőven belefér, ha a drágám a "nehéz napjait" éli: olyankor sokkal kívánósabb, és és én mindenre képes vagyok a boldogságáért! Orál nélkül nincs igazi szeretkezés!
Mi jobban is szeretjük, mint a szexet.
Bárhol lehet és időtakarékos, ha csak kis időnk van egymásra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!