Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi az amit elvártok egy szexkapcsolatban a másik féltől?
Hűha, lehet én vagyok az elcseszett, de nekem egy szexkapcsolatban fontos az intelligencia is, azért nem hátrány, ha beszélgetni is lehet a másikkal.
A jó kommunikáció minden kapcsolat alapja, legyen az barátság, párkapcsolat vagy akár szexkapcsolat.
Ezen felül még az őszinteség és a bizalom is fontos tényező. Persze a vonzalom meg alap.
Szex terén elvárás?! Kölcsönös odaadás,vágyak kiélése...maga az élvezkedés, nem elsietve.
24N
Teljesen egyetértek a 11-es hozzászólóval: vonzalom, bizalom, intelligencia. És ez mind alap, egy szexkapcsolatban /is.
De 18 éves srác szerintem ne törekedjen kizárólag szexkapcsolatra,ez tudatos, kissé érzelemmentes, romantika nélküli, amire ebben a korban azért szükség van.
27-től majd..esetleg...
11 es igazad van.
Meg nem is.
Életem legjobb szexét (1 éven at) egy olyan férfitől kaptam ahol nem volt közös téma. Nem voltak jó beszélgetesek. A jelleme nem eppen volt szimpatikus.
De a kémia vonzalom felűl írt mindent.
Hogy kielégítsen teljes mértékben
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!