Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, mi az amit elvártok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi az amit elvártok egy szexkapcsolatban a másik féltől?

Figyelt kérdés
18F
2018. aug. 2. 23:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, lehet én vagyok az elcseszett, de nekem egy szexkapcsolatban fontos az intelligencia is, azért nem hátrány, ha beszélgetni is lehet a másikkal.

A jó kommunikáció minden kapcsolat alapja, legyen az barátság, párkapcsolat vagy akár szexkapcsolat.

Ezen felül még az őszinteség és a bizalom is fontos tényező. Persze a vonzalom meg alap.

Szex terén elvárás?! Kölcsönös odaadás,vágyak kiélése...maga az élvezkedés, nem elsietve.

24N

2018. aug. 3. 03:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek a 11-es hozzászólóval: vonzalom, bizalom, intelligencia. És ez mind alap, egy szexkapcsolatban /is.

De 18 éves srác szerintem ne törekedjen kizárólag szexkapcsolatra,ez tudatos, kissé érzelemmentes, romantika nélküli, amire ebben a korban azért szükség van.

27-től majd..esetleg...

2018. aug. 3. 06:58
 13/17 anonim ***** válasza:

11 es igazad van.

Meg nem is.

Életem legjobb szexét (1 éven at) egy olyan férfitől kaptam ahol nem volt közös téma. Nem voltak jó beszélgetesek. A jelleme nem eppen volt szimpatikus.

De a kémia vonzalom felűl írt mindent.

2018. aug. 3. 07:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Merészen feltételezem: szexet
2018. aug. 3. 08:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Hogy kielégítsen teljes mértékben

24N

2018. aug. 3. 08:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy nem találok ilyen nőt aki csak erre vágyik pedig mindent megtennék....... 35F
2018. aug. 4. 00:23
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os, akkor járj nyitott szemmel és flörtölj. Szerintem nagyon sok olyan nő van aki nem szeretne komolyabb kötöttséget és nyitott egy (jó) pasival szexkapcsolatra.
2018. aug. 5. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!