Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány mondtam már a péniszemre, hogy rövid. Pozitív jellemzőket is mondtak rá, de akkor is zavar hogy rövid. Ti is azt mondanátok a 13-14 centire, hogy rövid?
Azt mondta már rá több lány is, hogy rövid, de vaskos, és szépen áll, és kívánós a formája és jó nagy heréim vannak. De nagyon zavar engem ez hogy rövid.
Szerintetek is az?
Szexelni nem a nemi szervükkel szexelnek az emberek, hanem az agyukkal. Nekem 10 cm-es a péniszem, de akivel eddig szeretkeztem, mind élvezte. A méret akkor jelenthet gondot, ha mikropéniszed van (1,5 cm körül erektált állapotban). A pénisz mérettel kapcsolatos elakadásra a gyógyír a fejedben van.
Mellesleg az óriási mell sem jelent sokat egy nőnél, ha béna. Volt egy lány, akivel lefeküdtünk és akkora mellei voltak, és olyan szép formásak, hogy érdemes lett volna mutogatni. De olyan volt az ágyban, mint egy darab bot. Nem mozgott, beképzelt volt, elvárta, hogy én csináljak mindent, stb.
Ezúttal üzenem a hölgy olvasóknak, hogy a mell méret sem jelent semmit, ha nem vagy jó szerető, ha nem érdekel a partnered, vagy ha nem vagy kreatív, stb.
A szex fejben kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!