Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért nem kívánják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem kívánják annyira a szexet, mint a fiúk?

Figyelt kérdés
És miért van olyan kevés lány aki, csak úgy belemenne a szeretkezésbe?
2018. aug. 2. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Mert a férfiak és a nők másképp működnek.

Ti a szexet helyezitek előtérbe, mi az érzelmeket.

Akár azt is kérdezhetném a fiúk miért nem annyira érzelmesek mint a lányok? :)

2018. aug. 2. 16:06
 2/8 he84 ***** válasza:
50%
Így van, ahogy az 1-es válaszoló mondta és jogosan kérdezett hasonlót a férfiakra vonatkozóan. Bár arra meg az a válasz, hogy mert a férfiakban ott van a fajfentartási ösztön és a magasabb tesztoszteron szint. Azért egyénenként is eltérő ez, vannak olyan nők is, akik jobban kívánják a szexet, meg olyan férfiak is vannak, akik kevésbé kívánják. Na meg mi nők a behatolásos szexet nem élvezzük pont úgy és annyira, mint a legtöbb férfi, legalábbis általában ez így van. Inkább a csiklóra való koncentrálást szeretjük jobban.
2018. aug. 2. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Nő vagyok és néha én akarom többször a szexet.
2018. aug. 2. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Meggyőződésem, hogy a nők szexmániásabbak es perverzebbek többségében, mint a pasik.

A társadalom viszont elítéli a szabados női szexualitást, ezért ezt titkolják.

Egyébkét ha egy nő nem akar szexelni, akkor tartsd észben: VELED nem akar. De mással lehet szétdugatná magát.

29/F

2018. aug. 2. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Jaj mindig ezt hallom. A valóság az, hogy tök egyforma a két nem szexigénye, csak a nők nem merik bevallani, ha sokat akarnak szexelni, mert akkor le lesznek ribizve a férfiak meg azt nem merik bevallani, ha nem igénylik annyira a szexet, mert ez gáz a társadalom szemében.

Érdekes, a legtöbb barátnőm panaszkodott legalább egyszer amiatt, hogy az aktuális pasijuk fatőkű és nem akar szexelni. Persze ezek a férfiak, amikor társaságban voltunk, ugyanúgy " sztereotíp férfiként" viselkedtek és poénkodtak a szexről például.

2018. aug. 2. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Én heti 7x szeretném, a barátom havi 2x.. szóval nem mindig a nő nem akarja
2018. aug. 2. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én kivétel vagyok ami az arányokat illeti.

F/43

2018. aug. 2. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
94%

Ezt a nézetet soha nem értettem...

Én, mint nőnemű lény rettenetesen kívánom a szexet. Nem voltam sok férfival, nem is célom, de eddig az összes el volt ájulva, hogy milyen étvágyam van.

Erről ennyit.

2018. aug. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!