Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem kívánják annyira a szexet, mint a fiúk?
Mert a férfiak és a nők másképp működnek.
Ti a szexet helyezitek előtérbe, mi az érzelmeket.
Akár azt is kérdezhetném a fiúk miért nem annyira érzelmesek mint a lányok? :)
Meggyőződésem, hogy a nők szexmániásabbak es perverzebbek többségében, mint a pasik.
A társadalom viszont elítéli a szabados női szexualitást, ezért ezt titkolják.
Egyébkét ha egy nő nem akar szexelni, akkor tartsd észben: VELED nem akar. De mással lehet szétdugatná magát.
29/F
Jaj mindig ezt hallom. A valóság az, hogy tök egyforma a két nem szexigénye, csak a nők nem merik bevallani, ha sokat akarnak szexelni, mert akkor le lesznek ribizve a férfiak meg azt nem merik bevallani, ha nem igénylik annyira a szexet, mert ez gáz a társadalom szemében.
Érdekes, a legtöbb barátnőm panaszkodott legalább egyszer amiatt, hogy az aktuális pasijuk fatőkű és nem akar szexelni. Persze ezek a férfiak, amikor társaságban voltunk, ugyanúgy " sztereotíp férfiként" viselkedtek és poénkodtak a szexről például.
Én kivétel vagyok ami az arányokat illeti.
F/43
Ezt a nézetet soha nem értettem...
Én, mint nőnemű lény rettenetesen kívánom a szexet. Nem voltam sok férfival, nem is célom, de eddig az összes el volt ájulva, hogy milyen étvágyam van.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!