Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek zenét kapcsolni szex közben? S ha igen milyet?
Én aztán igazi zeneőrült vagyok, de szex közben a zene szerintem zavaró.
2-est meg nehezen hiszem el. Hard-rock, heavy-metal, new-metal, hogy fér meg együtt, pláne a szexhez? És még nem is feltételeztem kicsapongásokat, hogy ne legyen még kaotikusabb. Gondolok itt a Zeppelin féle reggie, blues, country, jazz, pop-rock vonulatra. Ez nekem kicsit erőltetettnek hangzik.
Nem.
Egyszer véletlenül bekapcsolva maradt a Youtube.
Bruti és a kültagok: Vakond a napon.
"Kiviszlek a reptérre, elengedlek, ozt' ott túrjál, te kis takony!"
Kedves 5-ös,
Ne hidd el, ha nem akarod, szíved joga. Ez csak az én véleményem. Amúgy nem korlátozom be magamat egyetlen zenei irányzat alá sem, hanem inkább élvezem a jó zenét, így férnek meg egymás mellett a fent említett műfajok illetve bandák / előadók. Simán meghallgatok egy Manson albumot, ha úgy tartja kedvem, és van, hogy utána 10 perccel pl. swinget, reggaet, jazzt vagy valamilyen klasszikust kapcsolok. Nincs ebben semmi különös, csak nem korlátolt a zenei ízlésem, mint neked, ahogyan az írásodból látom. A műfaj nem érdekel, csak az, hogy az adott zene tetszik-e avagy sem.
Az meg, hogy szex közben ezeket hallgatjuk, a saját ízlésünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!