Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerintetek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek mennyire igazak a sablonos vélekedések a testbeszédről?

Figyelt kérdés

Gondolok itt ilyenekre, hogy hajdobálás, meg matatás, végtag másikra való irányítás hasonlók.

Szerintem ezek hihetetlen sületlenségek. Minden lány dobálja a haját, meg piszmog vele, akinek hosszú van. A többi ilyen "testbeszéd" is csak véletlen reakciók.

Azért kérdezem, mert fáraszt már, hogy egyes emberek túl sokat képzelnek bele dolgokba. Ha az ilyen "jelek" valósak lennének, akkor kb. majd minden lány odáig lenne értem, aki leül elém a BKV-n. Szerintem ameddig nem néz hosszan úgy egy lány addig felesleges embereknek bármit mögé gondolni. Bár egyes ismerőseim egy 1 másodperces pillantást is bámulásnak értelmeznek.

Ti mit gondoltok erről?

2018. aug. 2. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Tiniként lányos zavaromban én is csináltam ezeket

Visszagondolva elég hülyén nézhettem ki

De pl ez hajjal való babrálás majdnem h ösztönösen jön

Na meg a sok tini filmekbek köszönhetően a média befolyásolása h Na így kell viselkedni egy randin vagy flört helyzetben

24N

2018. aug. 2. 10:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Ne már, pont azt kellett volna alátámasztani, hogy nincs ilyen:D Ez most olyan mikor valakit tippeltet az ember és remélné, hogy alátippel, de aztán az illető meg egyből fölétippel:D
2018. aug. 2. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondd, nem tudom hány alkalommal történt már meg, hogy okostojás férfiak azt mondták, hogy látják rajtam, hogy tetszenek nekem, mert harapom a számat. Hiába mondom, hogy csak egy rossz szokás, huncut mosollyal mondják, hogy elhiszik. A hajam ugyanez. Derékig ér, sokszor az arcomba fújja a szél, hátra dobom, nekik ez is egy jel. Jó lenne már ezeket elfelejteni.
2018. aug. 2. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!