Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ajánlana nekem egy péniszgyűrűt?
Valaki használ ilyet? Tudna ajánlani valami jobbat? Illetve a tapasztalatokat is elmondhatná.
Köszi
Ajánlok neked egy péniszgyűrűt.
Péniszgyűrű
Próbáld meg a postásgumit,nem viccelek minden darab kicsit más,kétrét vagy háromrét.
Egyébként keress rá: szeresdmagad kb 700ft rózsaszín én levágtam a bütykeit és egy kisebb és szélesebb darabra vágtam tapétavágó késsel,csikló izgató gumiujjból több is kijön.Nagyon jó kimaxolja az erekciót és szex közben fejleszti is a péniszt,vastagságra is mert jól megdolgozza a kamrákat.Kicsit szokni kell,félóráig lehet fenn,néha kicsit csökkenti az érzést így tovább is bírhatod.A megnövekedett erekció miatt a méreted is hosszabb lesz.
A “késleltetésen” tudsz válogatni kedvedre: o gyűrűk, állítható méretű, gyönygsoros, vibrátoros, csiklóizgatós, bla bla bla
Millió fajta létezik, mindegyiknek más a funkciója. Én inkább a különlegessebbeket bírom, de van o gyűrűn is. A hatását előttem leírták, osztom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!