Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy tovább bírjam az orális szexet?
Fél éve élek szexuális életet, és a szopás nem megy abból a szempontból, hogy nem bírom élvezésig csinálni. Elzsibbad mindenem, elfáradok, az állkapcsom megfájdul.
Ma majdnem sikerült, de a nyakam begörcsölt.
Nem tudom milyen megoldás van erre, én már nagyon ki szeretném elégíteni a barátom végre :(
21/L
Próbálj meg egyre nagyobb dolgokat a szádba venni, kezd kisebb tárgyakkal, utána egyre nagyobbakkal és az állkapcsod megfogja szokni a terhelést. Vannak úgymond arc átmozgató tornák is azokat is kipróbálhatod! Remélem segítettem!
41/N
mennyi idő után fáradsz el? nert fél-háromnegyed óra után nekem is kezd görcsölni az állkapcsom. nehezen megy el a pasi a szopástól? esetleg menj rá arra, konkrétan mi hogyan izgatja a szopásban, hogy szereti igazán..kezezéssel vagy nélküle, a nyelvedet sokat használva, akár enyhén karcolva a fogaddal (exem megőrült tőle), erősen szívva stb...
vagy csináljátok úgy, hogy aktus közben, mikor már rendesen fel van húzva, átveszed a szádba, vagy kézzel vered és utána szopod le.
azon nem igazán tudsz változtatni, hogy mennyi idő után fáradsz bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!