Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nevetnek a nők a szexuális tartalmú vicceken?
Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 12:50
1/5 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy van előadva
Nem mindegy, mennyire közönséges
Nem mindegy, hogy női szemszögből nézve lealacsonyító-e
Sok pasi azt hiszi, hogy a viccmeséléssel nyerő lehet egy nőnél. Nekem is van ilyen ismerősöm, és legszívesebben bokán rúgnám, hogy öreg, hagyd már abba
3/5 anonim válasza:
Ahogy az első is írja: tálalás, érzék. Lehet ugyanazt a tartalmú viccet creepy üzemmódban is előadni és úgy is hogy megmozgassa a lány fantáziáját.
5/5 anonim válasza:
Én nő létemre is szoktam poénkodni szexuális témákban. Általában szoktak nevetni rajta. Férfiak, nők egyaránt. Férfiakkal viszont veszélyes játék, mert néhányan azt hiszik, akarok tőlük valamit. Ugyanezért megesik, hogy inkább nem nevetek az ilyen férfiak viccein akkor sem, ha amúgy tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!