Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Csak engem izgat fel ez a csaj?
Figyelt kérdés
Valahogy nekem nagyon izgató ahogy mozog, és ahogy néz. Azonnal arra gondoltam mit tudnék vele csinálni. Ti?
2018. júl. 25. 11:17
11/14 anonim válasza:
Akkor is antipatikus és nem az esetem. Miért akarod rám erőltetni? Én se akarom, ami nekem tetszik. Amúgy meg egyértelműen oroszbarát szerb és mi van ha radikális nézetei is vannak? Akkor meg levágná a pömpölődet, csak mert magyar vagy
12/14 A kérdező kommentje:
Először is a paranoiának nincs itt helye szerintem, ez más kérdés, kettő ez marhaság lenne ha valahogy ide is vágna, ezenkívül nem erőltetem, csak felhívom a figyelmet arra, hogy mi a lényeges - mindenkinek szólt.
2018. júl. 25. 20:01
13/14 anonim válasza:
Hat en max duettet enekelnek vele - mar ha tudnek enekelni.
A tancosok viszont helyesek a videon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!