Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pénisz méret átváltása hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénisz méret átváltása hogyan?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy itt valamiért mindenki átmérőben adja mega farka méretét, viszont hivatalosan kerületet kell mérni. Egy másik hozzászólásban valaki ezt írta.:

"4,5 szélességet ehhez 13,5 körbe méret párosul"

Szóval a normális mérés szerinti 13.5 cm-es kerület 4.5 cm-es átmérőnek (vastagságnak) felel meg a gyakorikérdéseken. Kérdésem, hogy ha nekem 15.5 cm kerületű a farkam, és ezt át akarom váltanbi gyakorikérdések méretre, akkor mennyit kell megadni átmérőben?

2018. júl. 25. 00:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
oszd el 3,14el
2018. júl. 25. 00:19
 2/11 anonim ***** válasza:

nekem a kerülete 16cm

A hossza meg 15cm

2018. júl. 25. 00:26
 3/11 anonim ***** válasza:
az jó kis vaskos pénisz! :)
2018. júl. 25. 00:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az Euklideszi geometria szerint k = dπ, illetve innen d = k / π.

A GYK-geometriában sajnos nem vagyok járatos.

2018. júl. 25. 00:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Itt az eredeti hozzászólás ami alapján kiírtam a kérdést:

"Szia.Ez eléggé vastag már.Nagyon erős péniszformázó és növelő gyakorlatok közben elértem a 4,5 szélességet ehhez 13,5 körbe méret párosul(profiltól függ gondolom akinek hengeresebb más akinek lapos szélesebb ott kevesebből kijön ez a szélesség)a 4,3(körbe 13körül)már igencsak jó.Fiatalon 20körül alig 4nél azért éreztem hogy vékony.

Azért 5vastag az már eléggé zorall most mértem le egy 4,9 es tárgyat 15,5körbe azért egy 4,7 is egy igazi monster lehet már.Amelyik nőnek 5-5,5 valódi vastagság kell a reális élvezethez hát ahhoz lehet hogy kevesek lennénk bro.

Gondolom azért a tövén van egy a kezeddel is benyomható 2,5 plusz centi ezt is add hozzá hacsak nem vagy 5% testzsírszázalékú tök sovány,nekem és az átlag 20% körüli.

Ha ehhez kb. 20éves vagy és végzel növelő gyakorlatokat akkor igazi fegyverre tehetsz szert érettebb korodra kb

19-21(egy makkal hosszabb)(esetleg +2-3cm a tövén)4,7-4,8 maradandóan(péniszgyűrűvel 5 körül alkalmanként) ennyit két hónap két év alatt könnyen elérhetsz."

"A GYK-geometriában sajnos nem vagyok járatos."

Én sem!

2018. júl. 25. 00:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Az eredeti hozzászólás alapján,azt én írtam.

A pí értékkel a körbe 12 az 3,8 vastag lenne.Mindig a hossza közepén mértem életemben.Annyi lenne ha egy tökéletesen henger alakú lenne a pénisz.Pont ismerek egy régi Impulse spray-t és megmértem most 12,2körbe/3,8 vastag de nekem ilyen körméretnél olyan 4körüli volt mert ha tudnátok három henger alkotja a péniszt.

[link]

Kicsit széles lapos és hát mindenkinek más a formája.

15,5azta.Lehet 5 5,25 de akár 5,5 széles is ha széles lapos a profilja.

Szerencsés fickó vagy neked sok punci patent.

2018. júl. 25. 01:26
 7/11 A kérdező kommentje:
6-os! Köszi. Nem a te hozzászólásodat akartam kritizálni, hanem inkább az itteni mérési módszereket. Azzal én is tisztában vagyok, hogy a pénisz nem szabályos henger, hanem kicsit el van nyúlva, ezért a 3.14-el való osztás nem igazán pontos. A másik észrevételem, hogy itt a csajok és a pasik is folyton olyanokat irkálnak, hogy "az 5 cm-es vastagság már elég jónak számít." Az 5 cm-es vastagsághoz kb 15 cm-es kerület társul. Aki tudja mit jelent 15 cm kerület, az nem írna ilyen baromságokat hogy "az már elég jónak számít". Szóval baromira nem pontos ez a fajta mérési módszer, mégis valamiért mindenki ezt használja, és ebből adódnak az ilyen hülye kijelentések, meg ezért hiszi magáról mindenki, hogy ha nincs olyan farkad mint egy energia-italos flakon, akkor nem vagy férfi...
2018. júl. 25. 01:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Senkinek sem 5% körüli, vagy az akatti a test-zsír indexe, te jóég!

+ még annyi hülyeség van ebben az idézett kommentben, hogy reggelig sorolhatnám.

2018. júl. 25. 03:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem kell átváltani semmit. A pénisz nem körkeresztmetszetű, hanem kissé lapított, ovális, de nem szabályos geometriai alakzat, a barlangos testek között futó húgycső kissé kiemelkedik azok közül.
2018. júl. 25. 07:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Megméred felülről vonalzóval. Az öt centi vastag sörösdoboz monyok mind így jönnek ki. Nem számolással.
2018. júl. 25. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!