Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretői viszony? Minden pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői viszony? Minden pasi ilyen? :/ 20/L.41/F

Figyelt kérdés

Taliztam párszor egy pasival,akivel a vége mindig szex lett,(persze ezt így is beszéltük meg)

Azt mondta h nagyon élvezte,és majd még találkozzunk,de mostanában nem keres :/ Gondolom h több Nővel is lefekszik,de néha jól esne ha keresne..vagy ennyire nem érdeklem már?

Normális válaszokat várok!!

2018. júl. 24. 22:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%

Ha gondolod akkor keress meg, szexelhetünk.

Biztos vagyok olyan jó az ágyban mint az a pasas, és én még keresnélek is:)

2018. júl. 24. 23:02
 12/21 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem érzel iránta semmit, akkor mit nyafogsz itt?

Keress mást, akivel dughatsz.

2018. júl. 24. 23:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Majd, ha teli lesz a tö.e, akkor keres. Sajnos, ez van.
2018. júl. 25. 01:33
 14/21 anonim ***** válasza:

20 évesen lehetne annyi eszed, hogy tudd, egy 41 éves csakis akkor fog keresni, ha meg akar dugni.

Tudom jólesne, és szívesen szexelsz is vele, de egy ilyen pasi nem egy vasat tart a tűzben

2018. júl. 25. 10:03
 15/21 A kérdező kommentje:

Van annyi eszem h csak dugni akar,Én is csak azt akarom,és tudom h több szeretője van.. de mivel mondta h jól érezte magát velem,és megismételhetnénk gondoltam majd keres :/

2018. júl. 25. 10:24
 16/21 anonim ***** válasza:

"h jól érezte magát velem,és megismételhetnénk"

akkor azt is tudnád, hogy ez egy tök standard duma és az ilyen pasik alapból bármit mondanak neked, hogy jól érezd magad. El tudod képzelni, hogy szex után azzal fejezi be, hogy "hát, ja, közepesnek jó volt, majd szólok ha nem akad más és kanos vagyok"

Ez nem egy kapcsolat kezdete, ez nem valami összehozott randi ahol megtisztel a másik annyival, hogy megmondja ha nem működik, ez egy idős pasi aki elcsábított egy fiatal lányt, megdugta és tovább is ment. Majd valamikor lehet eszébe jutsz te is a többi kalandja mellett és lehet megint megkíván, de legyen annyi eszed, hogy ezzel tisztában vagy, hogy neki elsősorban egy numera voltál, és lehet már a nevedre sem emlékszik.

Lépj tovább és ne csorgasd a nyálad a pasi után, annyit nem ér, úgysem lesz belőle semmi komoly, max még 2 másik dugás és utána több csalódás

2018. júl. 25. 11:18
 17/21 Bence_ ***** válasza:

Miért ennyire vonzó? :-)

Gondolom más is akadna erre a pozícióra.

2018. júl. 25. 11:23
 18/21 A kérdező kommentje:

Tudom h nem egy kapcsolat kezdete,nem is akarok tőle semmi komolyat..de lehet h igazad van,csak azt hittem h néha velem is össze járna és nem voltam neki csak 1-2 numera,hanem ink több numera :)

2018. júl. 25. 12:00
 19/21 anonim ***** válasza:

kérdező: sosem szabad abból kiindulni, hogy több vagy állandó numera leszel, főleg azért sem, mert ha akarsz valamit a csávótól, akkor ez elijeszti.

Lehet más pasit ez megfogna, de azok általában 30 fele foglaltak és már 40 évesen rég családjuk van.

Az aki 41 évesen még össze-vissza váltogatja a kalandjait, az halál fél az elkötelezettségtől és olyan lánnyal akar inkább lenni aki nem ragaszkodik nagyon.

2018. júl. 25. 14:03
 20/21 anonim ***** válasza:

A csak szex alapú dolgok ilyenek.. az eleje körítés.. jön a szex és a vége a körítés.

Igen, ilyenek a pasik, ha szexre mennek.

2018. júl. 25. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!