Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha azért nem merek lányokkal ismerkedni, mert félek ha lekerül a gatyám csalódni fognak?
Figyelt kérdés
Nincs valami nagy péniszem sajnos. Emiatt szégyenlem...
Más fiú is van így? Hogy tudjátok ezt leküzdeni?
Pedig már ideje lenne szexelnem, nemsokára 22 leszek.:(
2018. júl. 24. 15:13
21/26 he84 válasza:
Az előttem válaszoló pedig szintén ne szomorkodjon. Na és ha kicsi méretű óvszert kell venned? Az azért van, hogy kicsi péniszű férfiak is védekezhessenek, nem pedig azért, hogy ne merjék megvenni és használni. Ne törődj azokkal, akik kigúnyolnak előttem válaszoló, nem érdemelnek meg! Az ilyen emberek lenézősek, felszínesek és érzéketlenek sajnos.
22/26 anonim válasza:
21#
Szép és jó amit leírsz, de a világ sajnos nem így működik. Aki a kicsit nem becsüli, az keres nagyobbat és bizony talál is, mert a férfiak 50%-a átlag felett van, tehát van kiből válogatni.
24/26 anonim válasza:
tegnap 21:36 Valóban.. Te egy álomvilágban élsz. A nők nem ilyenek, ráadásul nem a 70-es években élünk, ma már a média és a net miatt abszolút nem érik be a kisfarkúakkal. Mi a trendy? Magas, kigyúrt, barna bőrű, nagyfarkú legyél és ez kell a nőknek, mert ha nem követik a trendet, akkor kívül állók leszek és ezt egyikük sem akarná..
25/26 anonim válasza:
23 #
Átlag az 50 percentilisnél van, tehát számolási problémáid inkább neked vannak ;)
26/26 he84 válasza:
Nem élek álomvilágban és én is nő vagyok, jobban tudom mi kell egy nőnek egy férfinál, már bocsi. Ez nem trend, vagy divat kérdése. A nők egy része csak külsőleg, design szempontból bukik a nagy péniszekre, ám tényleges szexnél nem, mert az jobban fáj elsőre és később is. Ugyanis a legtöbb nőnek nem elég nagy a hüvelye a 18-20 cm-es és nagyobb péniszekhez, na meg hosszban böködheti rendesen a méhszájat, ami némiképp pluszba fáj, a férfi nem is tudja teljesen bedugni ilyen esetben. Nyilván amely nőknek nagyobb a hüvelyük, azok szexben is jobban szeretik a nagy péniszt, nem csak nézegetni a design-ja miatt. És jobb lenne nem általánosítani se ebben, se abban, hogy minden nő a kigyúrt, lebarnult férfiakra gerjed. Ez nem így van, vagyunk jó páran, akik nem és én se. Az hogy valaki ilyet is tapasztalt, nem jelenti azt, hogy csak ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!