Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prűd pasi plusz szexmániás csaj?
a kukás üzenőknek:
"könnyű más faszával verni a csalánt"
Kérdező:
esélyt kell adni neki, és most nem 2 hónapról beszélek. Mivel összejöttél vele hivatalosan is, gondolom hogy valami megtetszett benne és nem csak a feneke miatt vagytok együtt. Most van az összeszokás fázis, ilyenkor sok a csetlés-botlás, ez alap, kicsit össze kell szoknotok, próbálj a pozitív részekre koncentrálni, ami megfogott benne, próbáld a pillanatot élvezni és ha látja rajtad ezt, akkor ő is sokkal jobban fog teljesíteni. Ha úgy látod, hogy érdemes időt fektetni a pasiba, mert úgy gondolod akár jövője is lehet a kapcsolatnak, akkor bele kell adni mindent!
Ha pedig csak a szex miatt jöttél össze vele, mert te szexmániás vagy, türelmetlen és nem érzel még semmit, akkor meg mindegy, hogy mit tanácsolunk, hiszen csak a szexteljesítmény számít és ha azt sehogy sem üti meg, akkor szakíts.
És legközelebb dugjál egy pasival mielőtt összejössz vele, akkor nem jársz így.
Nálunk is is hasonló a felállás. Barátomnak elèg heti 1-2 alkalom. Nekem napi 1-2 lenne az igèny. Ő teljesen konzervatív az ágyban ès sokszor nem is valami aktív. Èn változazosságot szeretnèk, nèha kis izgalmat (pl. nyilvános helyen) ès azt szeretem ha a fèrfi a domináns az ágyban.
1.5 ève beszèlek neki ezekről. Nem változik semmi. Szóval szerintem is hagyd a pasit ha neked ennyire lènyeges tenyező a szex.
25N
" nèha kis izgalmat (pl. nyilvános helyen)"
Betegnek lenni, és nyilvános helyen szexelni meg szexmániásnak lenni két külön dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!