Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prűd pasi plusz szexmániás csaj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prűd pasi plusz szexmániás csaj?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt egy sráccal. Heti 2-3 szex van csak sajnos és az is eléggé, hogy is mondjam, olyan semmilyen. Semmi fantázia nincs a pasiba, próbáltam kicsit felturbózni a szexet, de nem sokra mentem vele. Érdemes próbálkozni vagy inkább dobjam? Nem igazán vagyok türelmes típus.
2018. júl. 24. 11:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy prűd pasi, csak olyan nő, aki nem tudja eléggé felizgatni ahhoz, hogy kihozza belőle az állatot! Voltam már így. A csaj azt hitte prűd vagyok, csak egyszerűen kevés volt ahhoz, hogy úgy felizgasson hogy "halálra ba*szam".
2018. júl. 24. 13:01
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 gondolom milyen sok pasival volt már dolgod! Agyas.....
2018. júl. 24. 13:27
 13/18 anonim ***** válasza:

a kukás üzenőknek:

"könnyű más faszával verni a csalánt"

Kérdező:

esélyt kell adni neki, és most nem 2 hónapról beszélek. Mivel összejöttél vele hivatalosan is, gondolom hogy valami megtetszett benne és nem csak a feneke miatt vagytok együtt. Most van az összeszokás fázis, ilyenkor sok a csetlés-botlás, ez alap, kicsit össze kell szoknotok, próbálj a pozitív részekre koncentrálni, ami megfogott benne, próbáld a pillanatot élvezni és ha látja rajtad ezt, akkor ő is sokkal jobban fog teljesíteni. Ha úgy látod, hogy érdemes időt fektetni a pasiba, mert úgy gondolod akár jövője is lehet a kapcsolatnak, akkor bele kell adni mindent!

Ha pedig csak a szex miatt jöttél össze vele, mert te szexmániás vagy, türelmetlen és nem érzel még semmit, akkor meg mindegy, hogy mit tanácsolunk, hiszen csak a szexteljesítmény számít és ha azt sehogy sem üti meg, akkor szakíts.

És legközelebb dugjál egy pasival mielőtt összejössz vele, akkor nem jársz így.

2018. júl. 24. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha már az elejen nincs őrületes vágy meg lepedőakrobatika, akkor idővel még kevesebb lesz.
2018. júl. 24. 15:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát ezt vele beszéld meg!
2018. júl. 24. 19:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Vele nem lehet, már próbáltam
2018. júl. 24. 20:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálunk is is hasonló a felállás. Barátomnak elèg heti 1-2 alkalom. Nekem napi 1-2 lenne az igèny. Ő teljesen konzervatív az ágyban ès sokszor nem is valami aktív. Èn változazosságot szeretnèk, nèha kis izgalmat (pl. nyilvános helyen) ès azt szeretem ha a fèrfi a domináns az ágyban.

1.5 ève beszèlek neki ezekről. Nem változik semmi. Szóval szerintem is hagyd a pasit ha neked ennyire lènyeges tenyező a szex.

25N

2018. júl. 24. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:

" nèha kis izgalmat (pl. nyilvános helyen)"

Betegnek lenni, és nyilvános helyen szexelni meg szexmániásnak lenni két külön dolog.

2018. júl. 24. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!