Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a férfiak miért nem akarnak komoly kapcsolatot?
"Úgy vettem észre mindenki csak szexet akar vagy szexpartnert": aki meg kultúráltan próbál egy mai, modern nőhöz közeledni, akkor meg az megkapja a nőtől, hogy nem kell, mert nem elég tüzes...
Ki érti ezt?
Megcáfollak, mert ez csak részigazság. Nem állítottál hülyeséget, de ez messze nem fedi le egészben a valóságot.
De attól én is ki vagyok, hogy 5 percenként szerelmesek az emberek. Főleg a lányok. Meg a 6. cejelmem... Sok ember egész életében egyszer sem lesz szerelemes, nem hogy 6x. De az, hogy a nőkre ez inkább jellemző és keverik az érzéseket és érzelmeket bizony biológia. Nem akarok belemenni, de őket inkább irányítja ilyen téren a szex mint a férfiakat.
A másik a hűségre vonatkozóan ez minden nőre vonatkozik a klimaxig. A nők olyanok mint a vörösbegyek. Egyszer régen láttam egy angliai tanulmányt. Több ezer párt vizsgáltak meg névtelenül DNS mintát gyűjtve. Nem mondták meg, hogy mire kell. Az egész kutatás lényege az volt, hogy miként is hat a nőkre a ciklusuk. Az jött ki, hogy minden 7. gyereket nem az apa nemzette. Ugyan is a nők a termékeny szakaszban olyan állapotba kerülnek, amilyenbe a "gusztustalan" férfiak sohasem. Nagyobb ösztönlényekké vállnak. Ilyenkor nagyon érzékenyek a nők a magas tesztoszteronra és az állatiasabb férfiak vonzzák őket. Azért ez a minden 7. gyerek csak a megfogant gyerekek száma. Hol a többi eset amikor nem lett belőle gyerek, illetve a nem házas embereknél gyerek nélkül, ahol még kisebb a tét is? Mint mondtam ez elég régen volt, vagy 10-15 éve. Azt gondoltam, azért a magyar társadalom mégiscsak konzervatívabb. Aztán olvastam, hogy nálunk is ez az arány. 10-15%-át a postás csinálta a gyerekeknek. Erről megkérdeztek egy DNS kutatót, aki rendszeresen csinál vizsgálatokat és azt mondta, hogy igen, valószínűleg nagyjából ilyen az arány. Ezekre rájön, hogy mennyi mindent lát a környezetében az ember nap mint nap. Eszébe jut, hogy hány párkapcsolatban, vagy annak végén vergődő nő próbált meg az ember fiára rámászni egy-egy éjszakán. Ezek után hogy lehetne bárkiben is megbízni. Miért akarna bárki is komoly kapcsolatot, ha egyszer nincs bizalom? Ilyenkor 2 út van. Vagy amit mindenki csinál, ezek a laza kapcsolatok és senki nem vesz senkit se komolyan, vagy kivonja magát az ember a férfi -női dolgokból.
Mondjuk egészséges férfiember először mindig szexre vágyik egy nőtől.
Az motiválja a férfiakat komoly kapcsolatra, hogy így kaphatnak a szintjükhöz mérten legjobb nőt (nem csak külsőt beleértve).
Nőknél viszont az a helyzet, amit már írtam, a második harmad is kap szexre pasast a felső ötödből, de nyílván az ilyennek nem komolyak a szándékai vele. Pár pofára esés után sok nő rájön, hogy kevésbé sikeres férfiaktól több megbecsültségre számíthat, mert nekik különlegesebb (és nem azért, mert ők rendesebb emberek).
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!