Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom, hogy oldjam meg?
Sajnos nagy hülyeséget csináltam.
1 éve elkezdtem beszélgetni egy sráccal, barátság extrákkal kapcsolatot akartunk, de végül nem lett belőle csak chat szex. Egyébként is normálisan beszélünkx mint a barátok napi szinten.
De mivel ez így nekem kevés, szeretném neki megmondani, hogy hagyjuk abba. (Már hónapok óta szeretném) de annyira félek, hogy esetleg visszaél a beszélgetéseinkkel és mindenkinek elküldi. Vannak benne képek is, de azok kb semmit sem mutatnak, a fejem meg végképp nem látszik.
Sajnos egy kis faluban lakunk, így nem merem ezt az egészet meglépni.
Tudom elöbb kellett volna gondolkodni..
ha rendes a srác és nem akarsz tőle semmi többet (mert írtad, hogy neked ez kevés, vagyis lehet többet is akarnál), akkor elmondhatod, hogy találkoztál egy másik sráccal és randizol vele és így kicsit "vissza akarod fogni" a dolgot ami most van. Majd szépen lassan leállítani.
Gondolom ha rólad van neki képe, akkor neked is van róla, vagyis gyorsan ments le mindent amit tudsz, hogy ha fenyegetne (ami azért nem biztos), akkor neked is legyen valami fegyvered ellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!