Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban 12-14 cm az átlagos pénisz méret és a méret nem is számít?
Figyelt kérdés
9:40 töl lehet látni a statisztikát
Janka nagyon csinos lány szerintem és érdekes előadást tart a pénisz méretéről, valójában nem is számít. Nekem 16 cm-es így lehet mondani hogy átlag feletti péniszem van?
2018. júl. 22. 15:44
11/20 anonim válasza:
Ennél nagyobb az átlag és igenis számít a méret. Azon belül is ahogy ez előttem hozzászóló is mondta inkább a vastagság ami nem mindegy.
Ezeket a bullshiteket, hogy nem számít a méret, meg az átlag 12-14, azért szokták mondani, hogy megnyugtassák a nagyon kismérettel rendelkezőket.
13/20 anonim válasza:
a vastagság a lényeges dolog,meg,hogy ami van azt tudd használni.
14/20 anonim válasza:
Olyan statisztika is van, hogy 16.5 cm az átlag itt Magyarországon.Szóval átlag alatti vagy sajna.
15/20 anonim válasza:
#11 Valami lehet abban hogy 14-16cmkörül voltam 20évesen és a szexesebb nők leráztak 35-40év után 18-20cmkörül orgazmusokat tudok adni könnyebben.
16/20 A kérdező kommentje:
14. Mindenki tudja hogy azért ilyen magas Magyarországon, mert a roma kisebbségnek hasonlóan nagy péniszük van mint a négereknek
2018. júl. 22. 18:30
17/20 anonim válasza:
A vastagság a lényeg. 4-4,5cm-es átlaggal semmi gondod sem lesz. A 3,5cm-es ropi vagy ami ez alatt van abból meg semmit sem érez a többség..
18/20 anonim válasza:
Drága Janka ha ezt látná:
19/20 anonim válasza:
Amúgy valószínűleg egy alacsony férfi 33-35cm es combja van.22-24cm
20/20 anonim válasza:
Amúgy a tibeti káma sasztra szerint van 6,8,10,12ujjas mélységű nő és férfi hossz,típusokba rendezve és ezek átmenetei.Markolj meg egy seprűnyelet és érteni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!