Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok előnyben részesítenétek azt a lányt aki tabit szed és a punijába lehet élvezni, azzal ellentétben akinek nem?
Figyelt kérdés
Ha van két külsőre-belsőre hasonló csaj, akkor ez előny pl köztük?2018. júl. 22. 12:58
2/10 anonim válasza:
Én speciel sose kamatyoltaltam gőzöm sincs igy kívülállóként azt mondom hogy ne szedjen bogyeszt mert felborítja a hormonháztartását de az is tény , hogy nekem széles a pélóm és gáznak érzem nagyobb méretű óvszert venni
3/10 anonim válasza:
Én fontolóra venném mert nekem már a tudat, hogy bele élvezhetek a nőbe, már az is izgat. Sokkal jobban szeretem!
De párválasztásnál ez csak huszadrangú dolog nálam.
26F
5/10 anonim válasza:
Igen, még abban az esetben is, ha nem tetszene annyira. Sokkal jobb lenne, ha bele lehet élvezni.
6/10 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. A szex különben is élvezetesebb mindkét fél számára ha nincs köztük egy gumidarab, kellemesebb az egész az óvszer anyaga nélkül. Bár férfi lévén arról nem tudok nyilatkozni, kellemesebb érzés-e érezni a magömlést - bár nem feltételezem hogy rossz xD
7/10 anonim válasza:
Senkinek sem élveztem még a hüvelyébe, mert egyik partnerem sem szedett ilyen szarokat, és nem is szeretném vele mérgezni akit szeretek. Tudok így élni ezentúl is.
8/10 anonim válasza:
Én se szednék fogamzásgátlót,szóval nem engedném,hogy belém évezzenek.
Hormon gyógyszer eléggé káros. Sokszor súlygyarapodáshoz,túlzott beszőrősödéshez vezethet. Egy oszt.társamál az egyik másiknál a másik jelentkezett.
Aki meghízott idővel a pasi otthagyta,mert kövér,pedig a lány a srácnak akart jót,hogy a szex neki kényelmesebb legyen erre ez a hála. Abba hagyta a lány a tabi szedést 1-1,5 hónap múlva vissza nyerte jó alakját.
Én egy pasi miatt sem tenném magam ki ilyen gyógyszerezésnek,máj és vese károsodásról nem is beszélve. Nekem az egészségem az első!!
9/10 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy csak akarjon szexelni velem amikor csak jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!