Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb pózok szűk lányoknak?
A kutya póz.
Vagy a lovagló mert ott ő irányít.
Én lovaglóba vesztettem el.
L
Kutya pózban zárt vagy nyitott lábakkal??
És a lovagló alatt a normál egymással szemben lévőre gondolsz nem a forditottra igaz? köszönöm!!
ujjazd tovább, nekem is volt ilyen csajom, szuper volt, hogy extraszűk volt a nunija.. csak hát japp, nem igazán lehetett keménykedni.. + a fájdalmat sem bírta, szóval maradt az ujjazás, és a hosszabb orál, idővel azonban be kellett látni, hogy méretben nem passzolunk.. + habitusban sem igazán..
a mostani csajom szintén elég szűk, ő viszont oda van érte ha az elején keményen megrakom és megérzi a dolgokat "odalent" :D szóval.. egyetlen tanácsom az ujjazás.. ja meg, hogy olyan pózban csináljátok ahol ő irányít, de pl ne üljön rád teljes testsúllyal.. mert az ugye olyan mintha karóba húznád. lovagló egy jó választás lehet, inkább szemből mert akkor tudod a punciját is izgatni, vagy akár ha rád fekszik akkor csókolhatod is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!