Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ez izgatna titeket vagy felesleges játszadozás?
Most vagyunk összejövőben egy sráccal, gyakran beszélünk a szexről és oda van az orálért. Már többször visszautasítottam hogy még korai, de titkon már kivánom. Gondoltam mikor először csinálom neki kicsit játszok vele előtte, nem veszem be mindjárt, vagy ha be is teszem a számba nem érek hozzá és kiveszem, puszi megy csak rá finoman és csak azután csinàlom majd.
Más is szokot így ingerelni? Ha igen hogy? Reakciók?
Amit írsz az nálunk teljesen alap dolog. Mondjuk nem minden lány játékos..
Igazából én pont ezt szeretem ha törődik vele, játszadozik.. élvezi, hogy az övé, csókolgatja.. lényeg, hogy lássam rajta mennyire is beindult tőlem és a farkamtól:)
Ez egyfajta elismerése annak, hogy igenis tüzes csaj, + felismerése annak, hogy aki játékos azzal bizony a szex is általában nagyon jó.
ui: "de titkon már kivánom"
:D ... :) ezeket a reakciókat mindig megmosolygom.. jellemzően ezért szoktam mondani, hogy álszentek a nők, persze ez társadalmi nyomás, de akkor is.. legyél bátran önmagad, aki meg elítél érte az saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!