Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik szerintetek a "nőies" alakú (nagy mellű, nagy seggű) lányok, vagy a vékony (deszka) alkatú lányok szexelnek jobban?
Melyikükkel jobb a szebb?
Melyikük jobb az ágyban?
Melyikük tudna jobban kifacsarni?
És melyikük bírná jobban a kemény szexet?
Akinek a dagi nagy mell nagy segg kombó jön be neki az a valasza veled a legjobb a szex mert erre indul be.
Akinek a vékony csaj az idealja neki ő a legjobb.
Mindenkinek más az ízlése más mozgatja meg.
Ez a kérdés felesleges.
Uh, ezek lennének a kövér nők, akikről a 6-os beszél...?
Meg akikre a 10-eske (akivel a természet nem volt bőkezű) felháborodva pattog, és magyarázkodik :D
A kérdés valóban hülyeség egyébként, vagyis inkább megválaszolhatatlan, mert nem ettől függ abszolút. De néhány válaszoló próbálja kiforgatni a dolgokat...
Én vagyok a "tizeske" xddd
Na, szerintem ők nem kövérek. Nem is nagyon vékonyak, de nem is kövérek. Viszont Kimnek túl nagy a feneke. Van amilyiknek túl nagy a melle, de van amelyiküknek " csak" közepes. Nem jó képeket linkeltél. Ezek átlagos testalaktú nők nagy vay közepes mellekkel. Én nem ezekre gondoltam.
Egyébként én magamról sehol nem írtam :) Közepes melleim vannak, nem nagyok, viszont a lapostól nagyon messze vannak :D De nekem ez így nagyon jó, nem illene hozzám a nagy mell és még zavarna is
Egyébként miért fáj neked, hogy van akiknek a vékony, kismellű lányok tetszenek? :)
Egyébként gyakorold a szövegértést :) Nem megy neked :)
Én csak azt írtam, hogy attól, mert valaki vékony, még nem lesz deszka, és kicsi vagy közepes mellel, fenékkel is lehet valaki nőies, ha formás, és a nagy mell, nagy fenék, nem nőies, ha nem formás. De ha formás, akkor nőies (ha nem extrém nagy) De ugyanígy a kicsi, közepes se nőies, ha nem formás :)
Mostmár hiába szépíted, ha itt
"a kisebb, de formásabb mell és fenék nőisebb, mint a formátlan nagy mell és fenék." => van egy célzás, mintha csak a kicsi lehetne formás, a nagy= formátlan. Attól, hogy nem így gondoltad, így hat. Különben fel se lett volna hozva.
A kérdésben nagy mellű, nagy seggű nők vannak. Na én pont azokat linkeltem. Erre jó páran kövérezni kezdtek (pl 6-os), mikor arról nem írt a kutya se...
Sztem pont az fáj sokaknak, hogy léteznek ilyen nők, nagy mell, nagy segg, és mégis van dereka, nem folyik a hasa, stb.
Attól, mert rossz a szövegértésed, az nem az én hibám :)
Én csak arra gondoltam, hogy a kicsi, formás nőisebb, mint a nagy, formátlan. De a formátlan kicsi az nem nőies! És nem minden nagy formátlan!
Bár az tény és való, hogy a kisebb sokkal könyebben marad formás :)
Aki meg kövérezett, az szerintem arra gondolt, hogy a nagy mell-nagy fenék gyakran jár együtt kövérebb testalkattal. Valamint a deszkánál volt a vékony, így valószínűleg a kérdező a nagy mellű, nagy fenekű lányoknál a vastagabbakra gondolt.
Nem szépítek, csak kijavítottam a téves gondolataidat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!