Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik szerintetek a "nőies"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik szerintetek a "nőies" alakú (nagy mellű, nagy seggű) lányok, vagy a vékony (deszka) alkatú lányok szexelnek jobban?

Figyelt kérdés

Melyikükkel jobb a szebb?

Melyikük jobb az ágyban?

Melyikük tudna jobban kifacsarni?

És melyikük bírná jobban a kemény szexet?

2018. júl. 20. 13:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezeket a kérdéseket így szerintem nem lehet objektíven megválaszolni. Nekem az átlagosnál vastagabb, de csak úgy tudnám megválaszolni ezeket, ha mindkét típust letesztelném rövid időn belül, hogy frissek legyenek az emlékképek. Vagy van egy másik lehetőség is, ami eszembe jutott...:-)
2018. aug. 4. 15:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Mindkettob
2018. aug. 4. 15:34
 13/19 anonim ***** válasza:
* mindkettő
2018. aug. 4. 15:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Akinek a dagi nagy mell nagy segg kombó jön be neki az a valasza veled a legjobb a szex mert erre indul be.

Akinek a vékony csaj az idealja neki ő a legjobb.

Mindenkinek más az ízlése más mozgatja meg.

Ez a kérdés felesleges.

2018. aug. 4. 15:38
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Uh, ezek lennének a kövér nők, akikről a 6-os beszél...?

Meg akikre a 10-eske (akivel a természet nem volt bőkezű) felháborodva pattog, és magyarázkodik :D

A kérdés valóban hülyeség egyébként, vagyis inkább megválaszolhatatlan, mert nem ettől függ abszolút. De néhány válaszoló próbálja kiforgatni a dolgokat...

2018. aug. 4. 16:02
 16/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok a "tizeske" xddd

Na, szerintem ők nem kövérek. Nem is nagyon vékonyak, de nem is kövérek. Viszont Kimnek túl nagy a feneke. Van amilyiknek túl nagy a melle, de van amelyiküknek " csak" közepes. Nem jó képeket linkeltél. Ezek átlagos testalaktú nők nagy vay közepes mellekkel. Én nem ezekre gondoltam.

Egyébként én magamról sehol nem írtam :) Közepes melleim vannak, nem nagyok, viszont a lapostól nagyon messze vannak :D De nekem ez így nagyon jó, nem illene hozzám a nagy mell és még zavarna is

Egyébként miért fáj neked, hogy van akiknek a vékony, kismellű lányok tetszenek? :)

2018. aug. 4. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyébként gyakorold a szövegértést :) Nem megy neked :)

Én csak azt írtam, hogy attól, mert valaki vékony, még nem lesz deszka, és kicsi vagy közepes mellel, fenékkel is lehet valaki nőies, ha formás, és a nagy mell, nagy fenék, nem nőies, ha nem formás. De ha formás, akkor nőies (ha nem extrém nagy) De ugyanígy a kicsi, közepes se nőies, ha nem formás :)

2018. aug. 4. 17:31
 18/19 anonim ***** válasza:
63%

Mostmár hiába szépíted, ha itt

"a kisebb, de formásabb mell és fenék nőisebb, mint a formátlan nagy mell és fenék." => van egy célzás, mintha csak a kicsi lehetne formás, a nagy= formátlan. Attól, hogy nem így gondoltad, így hat. Különben fel se lett volna hozva.

A kérdésben nagy mellű, nagy seggű nők vannak. Na én pont azokat linkeltem. Erre jó páran kövérezni kezdtek (pl 6-os), mikor arról nem írt a kutya se...

Sztem pont az fáj sokaknak, hogy léteznek ilyen nők, nagy mell, nagy segg, és mégis van dereka, nem folyik a hasa, stb.

2018. aug. 4. 17:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Attól, mert rossz a szövegértésed, az nem az én hibám :)

Én csak arra gondoltam, hogy a kicsi, formás nőisebb, mint a nagy, formátlan. De a formátlan kicsi az nem nőies! És nem minden nagy formátlan!

Bár az tény és való, hogy a kisebb sokkal könyebben marad formás :)

Aki meg kövérezett, az szerintem arra gondolt, hogy a nagy mell-nagy fenék gyakran jár együtt kövérebb testalkattal. Valamint a deszkánál volt a vékony, így valószínűleg a kérdező a nagy mellű, nagy fenekű lányoknál a vastagabbakra gondolt.

Nem szépítek, csak kijavítottam a téves gondolataidat :)

2018. aug. 4. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!