Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek elég 1 orgazmus hogy kielégüljetek? Lent
2 lánnyal voltam eddig együtt az elsővel 4-5x szexeltem és egyszer sem volt orgazmusa (előttem volt már 3 pasival és sosem volt még neki). Szorongott, félt, hogy fáj, nem volt megelégedve magával, csak misszionárius pózra volt hajlandó.
A mostani barátnőmmel 4 hónapja vagyok együtt, és az első 1-2 alkalom kivételével mindig van orgazmusa. A nyelvemmel, lovagló pózban, misszionáriusban, hátulról nagyon jól ki tudom elégíteni. Viszont azt mondja, hogy neki 1 orgazmus után nem kellemes már. Szóval ha kinyalom és elmegy, utána nem kívánja már hogy betegyem. Volt már egymás után kettő neki (saját elmondása alapján), amikor sokkal előbb ment el mint én és még lovagolt utána rajtam. Nem volt rossz, a második persze már csak fele olyan jó volt mint az első, de ha kiveszem és vissza akarom tenni már nem kívánja.
Ez normális? Mert egyik lány barátom mesélte anno (kavartam vele, meg flörtölgettünk, smároltunk 2 hónapig), hogy neki az alkalmi partnere már 3x elment, és ő még mindig nem elégült ki.
Ez emberfüggő?
21F 19L
mikor hogy van kedv/energia/hangulat hozzá..:) néha kielégülök egy után, máskor bírom 3-4-ig is.. biztosan a párodnak ennyi a megfelelő. :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!