Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbség egy szexkapcsolatban elítélendő?
Ezt az "elítélendő" szót nem is értem amúgy. Arra utal, hogy mindenki által kötelező lenne elítélni valamit? De miért, amikor minden ember más, mindenkinek más az értékrendje.
OK, vannak olyan dolgok, amik tényleg rosszak, akárki is ítéli meg azokat, de ezeket akkor úgyis a bíróság dolga elítélni.
Ti meg élvezzétek egymást, amíg tart, mert valószínűleg nem tart örökké. De amíg tart, legyen jó.
Szerintem szexkapcsolatnál pont nem lényeg hogy mekkora a korkülömbség... nem kell emberileg elviseni és a jövőre gondolni.
Csak kikaparni a jelenből a pillanat élvezetmorzsáit.
24 voltam a nő 35, 43, 54, 41, 39, 23, 30....
Senki nem ítélt el, Senkinek nem mondtam el. Senkinek semmi köze nem volt az aktuális kettőnk dolgához, főleg ítélkezni vagy elítélni nem volt semnkinek semmi joga, és ha megtette volna akárki is kb le$zartam volna jó megesról és mehetett volna az anyjába az ítélkezéseivel, mert rohadtul csak ránk kettőnkre tartozott a dolog. :D
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!