Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakibe szerelmes vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakibe szerelmes vagyok több mint egy ève?

Figyelt kérdés

Ő havercsajkènt tekint rám

Sokat együtt vagyunk.De ő nem akar járni velem... Vàgyik fiatal lányokra,mióta velem van nem volt mással....viszont folyamatosan fèlek mikor ismerkedik meg mással ès elveszítem....nem tudok nélküle èlni tényleg nem kell más pasi...mit tegyek hogy ne legyek lelki roncs

..képtelen vagyok lezárni....nem tudok nélküle èlni komolyan...de ez tonkretesz hogy kevès vagyok neki:(

2018. júl. 17. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Segítene a válaszban :)
2018. júl. 17. 02:44
 2/3 A kérdező kommentje:

31 vagyok

Ő 42

2018. júl. 17. 03:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Pedig ki kell lépni belőle. Én is hajlamos vagyok az ilyenre és én is nagyon nehezen zárom le, de le kell. Igazából soha nem múlik el, csak elviselhetőbb lesz egy kicsivel, ha megszakad a kapcsolat és esélyt sem adsz magadnak, hogy foglalkozhass vele bármilyen módon. Bár ez a nehezen zárom le, ez belül van. Látszólak két pillantás alatt tovább lépek. De van amit felesleges erőltetni
2018. júl. 17. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!