Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek mennyire izgató? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Nektek mennyire izgató, ha a pasi hangosan élvez el?
És az mennyire, amikor sok anyag jön a partnernek?
Hány évesek vagytok?
2018. júl. 14. 18:01
1/12 anonim válasza:
Egyik se izgató
A lényeg hogy jó legyen neki
24
2/12 anonim válasza:
Nálam hangosabb ne legyen, tetszik sőt izgat
17
3/12 anonim válasza:
tetszik,ha nyög, nagyon felizgat. persze nem kell rájátszani :) ha kevés is jön,az is izgató nekem
22/N
4/12 anonim válasza:
Az izgat, ha hangosan nyög. A másik lényegtelen.
5/12 anonim válasza:
Felizgat ha hangot ad annak, hogy èlvezi. A sperma mennyisèg mindegy.
25N
6/12 anonim válasza:
Ha hangos az izgató. A mennyiség nem befolyásol. 18
7/12 anonim válasza:
Engem is izgat, ha nyög vagy nyüszög vagy sóhajtozik vagy valami ilyesmi, csak ilyen otromba hangoskodásba ne menjen át :D
Ha sok anyag jön az engem nem izgat mert vagy a puncimba megy, vagy a számba, vagy a popsimba szóval látni nem látom soha amikor jön...
8/12 anonim válasza:
Nagyon izgató hogy hangosan megy el :)
Hogy mennyi jön belőle az nem érdekel:)
Csak elvezze:)
20L
9/12 anonim válasza:
Èn imàdom ha hangosan élvez el.😍
10/12 anonim válasza:
Ha a számba vagy belém megy el akkor mind 1 mennyi jön, ha nem akkor inkább gonnd mert többet kell takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!